Dla wygody użytkownika oraz do celów statystycznych, na stronie wykorzystywane są pliki cookie.

Więcej informacji Akceptuję ciasteczka
Skip to content
Pro-Environment Logo

PE Polska

  • Produkty
    • Aparaty
      • PerkinElmer
        • Spektrometria atomowa AA, ICP-OES, ICP-MS
        • Chromatografia gazowa
        • Chromatografia cieczowa
        • Spektroskopia molekularna
        • Analiza termiczna
        • Analiza sprzężona
        • Mineralizacja
      • Akoya
        • Wieloparametrowa histochemia kontekstowa (Spatial Biology)
      • Revvity
        • Obrazowanie komórki HCS
        • Obrazowanie in Vivo
        • Czytniki mikropłytek MLD
        • Liczniki komórek i cytometry
        • Radiometria
        • Automatyzacja
        • Piękno InVIVO – Galeria
      • Dynamic Biosensors
        • Technologia switchSENSE® 
        • Koniugaty białko-DNA
    • Odczynniki LifeScience
      • Odczynniki
        Revvity
      • Odczynniki
        Akoya Biosciences
      • Mikropłytki
    • Materiały zużywalne
      • PerkinElmer
      • Dynamic Biosensors
    • Akcesoria
      • Akcesoria PerkinElmer
      • Akcesoria zewnętrzne
    • Szkolenia
      • Szkolenia otwarte
      • Wsparcie aplikacyjne
    • Sensory
  • Zastosowania
    • Środowisko i energiaArtboard 1 copy 44
    • PrzemysłArtboard 1 copy 35
    • ŻywnośćArtboard 1 copy 56
    • Farmacja i kosmetykiArtboard 1 copy 26
    • KryminalistykaArtboard 1 copy 29
    • ZdrowieArtboard 1 copy 50
    • BiotechnologiaArtboard 1 copy 2
    • Analiza komórkiArtboard 1 copy 5
    • Obrazowanie In VivoArtboard 1 copy 14
  • Akademia
    • Kalendarium AkademiiArtboard 1 copy 8
    • Szkolenia otwarteArtboard 1 copy 58
    • Wizyty studyjneArtboard 1 copy 23
  • Serwis
    • Serwis aparatów AESArtboard 1 copy 47
    • OneSource® LSArtboard 1 copy 41
  • Projekty badawcze
    • Dział B+RArtboard 1 copy 38
    • Projekty unijneArtboard 1 copy 60
    • Wsparcie w dotacjachArtboard 1 copy 32
    • Nasze publikacjeArtboard 1 copy 53
  • O nas
    • LabArtboard 1 copy 11
    • LudzieArtboard 1 copy 17
    • PressArtboard 1 copy 20
    • Polityka jakościArtboard 1 copy 57
  • Co nowego
  • Kontakt
  • Produkty
    • Aparaty
      • PerkinElmer
        • Spektrometria atomowa AA, ICP-OES, ICP-MS
        • Chromatografia gazowa
        • Chromatografia cieczowa
        • Spektroskopia molekularna
        • Analiza termiczna
        • Analiza sprzężona
        • Mineralizacja
      • Akoya
        • Wieloparametrowa histochemia kontekstowa (Spatial Biology)
      • Revvity
        • Obrazowanie komórki HCS
        • Obrazowanie in Vivo
        • Czytniki mikropłytek MLD
        • Liczniki komórek i cytometry
        • Radiometria
        • Automatyzacja
        • Piękno InVIVO – Galeria
      • Dynamic Biosensors
        • Technologia switchSENSE® 
        • Koniugaty białko-DNA
    • Odczynniki LifeScience
      • Odczynniki
        Revvity
      • Odczynniki
        Akoya Biosciences
      • Mikropłytki
    • Materiały zużywalne
      • PerkinElmer
      • Dynamic Biosensors
    • Akcesoria
      • Akcesoria PerkinElmer
      • Akcesoria zewnętrzne
    • Szkolenia
      • Szkolenia otwarte
      • Wsparcie aplikacyjne
    • Sensory
  • Zastosowania
    • Środowisko i energiaArtboard 1 copy 44
    • PrzemysłArtboard 1 copy 35
    • ŻywnośćArtboard 1 copy 56
    • Farmacja i kosmetykiArtboard 1 copy 26
    • KryminalistykaArtboard 1 copy 29
    • ZdrowieArtboard 1 copy 50
    • BiotechnologiaArtboard 1 copy 2
    • Analiza komórkiArtboard 1 copy 5
    • Obrazowanie In VivoArtboard 1 copy 14
  • Akademia
    • Kalendarium AkademiiArtboard 1 copy 8
    • Szkolenia otwarteArtboard 1 copy 58
    • Wizyty studyjneArtboard 1 copy 23
  • Serwis
    • Serwis aparatów AESArtboard 1 copy 47
    • OneSource® LSArtboard 1 copy 41
  • Projekty badawcze
    • Dział B+RArtboard 1 copy 38
    • Projekty unijneArtboard 1 copy 60
    • Wsparcie w dotacjachArtboard 1 copy 32
    • Nasze publikacjeArtboard 1 copy 53
  • O nas
    • LabArtboard 1 copy 11
    • LudzieArtboard 1 copy 17
    • PressArtboard 1 copy 20
    • Polityka jakościArtboard 1 copy 57
  • Co nowego
  • Kontakt
PE Polska > Żywność
  • ftir

Oznaczanie całkowitej zawartości THC I CBD w kwiatach konopi indyjskich za pomocą spektroskopii w bliskiej podczerwieni z transformatą Fouriera

NOTA Oznaczanie całkowitej zawartości THC I CBD w kwiatach konopi indyjskich za pomocą spektroskopii w bliskiej podczerwieni z transformatą Fouriera

  • sc-icp-ms
  • icp-ms
  • specjacja
  • icp-oes
  • asa

Przewodnik po systemach spektrometrii atomowej

Przewodnik po systemach spektrometrii atomowej

  • icp-oes

Analiza metali ciężkich w mące z manioku zgodnie z metodą U.S. FDA EAM 4.7

Analiza metali ciężkich w mące z manioku zgodnie z metodą U.S. FDA EAM 4.7

  • icp-ms
  • radiometria
  • gc-ms
  • gc
  • icp-oes
  • lc-ms-ms
  • tga

Kompendium technik analitycznych stosowanych w analizie gleb

Kompendium technik analitycznych stosowanych w analizie gleb

  • icp-oes

Analiza pierwiastków śladowych w nawozie sztucznym za pomocą ICP-OES

Analiza pierwiastków śladowych w nawozie sztucznym za pomocą ICP-OES

  • icp-oes

Analiza produktów rafinacji oleju palmowego za pomocą Avio 220 Max ICP-OES

Analiza produktów rafinacji oleju palmowego za pomocą Avio 220 Max ICP-OES

    Analiza składników odżywczych w paszach zgodnie z EN15621 techniką ICP-OES

    Analiza składników odżywczych w paszach zgodnie z EN15621 techniką ICP-OES

    • chns-o

    Analiza elementarna próbek gleby - wyznaczanie stosunku CN

    Analiza elementarna próbek gleby – wyznaczanie stosunku CN

    • icp-ms
    • uplc
    • gc-ms
    • gc
    • hplc
    • ftir
    • asa

    Produkty mleczarskie - kompendium not aplikacyjnych

    NOTA ALL Produkty mleczarskie – kompendium not aplikacyjnych

    • icp-ms
    • uplc
    • uv-vis-nir
    • gc-ms
    • gc
    • ftir
    • dsc
    • asa
    • lc-ms-ms
    • icp-oes
    • uv-vis

    Kompedium not aplikacyjnych - Owoce i warzywa

    NOTA ALL Owoce i warzywa – kompendium not aplikacyjnych

    • uplc
    • gc-ms
    • gc
    • ftir
    • hplc
    • dsc
    • asa
    • uv-vis

    Oleje jadalne - kompendium not aplikacyjnych

    NOTA ALL Oleje jadalne – kompendium not aplikacyjnych

    • icp-ms

    Analiza składu pierwiastkowego materiału roślinnego stosowanego w produkcji żywności

    NOTA ICP-MS Analiza składu pierwiastkowego materiału roślinnego techniką ICP-MS

    • gc
    • gc-ms

    Analiza pozostałości pestycydów techniką GCMS

    NOTA GCMS Analiza pozostałości pestycydów techniką GCMS

    • ftir

    Optymalizacja hodowli konopii techniką FTIR

    NOTA FTIR Optymalizacja hodowli konopii

    • asa
    • uplc
    • ftir
    • hplc

    Przyprawy - kompendium not aplikacyjnych

    NOTA ALL Przyprawy – kompendium not aplikacyjnych

    • asa

    Analiza mikroelementów w świerzych i suszonych owocach techniką FAAS

    NOTA ASA Analiza mikroelementów w świerzych i suszonych owocach techniką FAAS

    • uplc
    • tmadma
    • uv-vis
    • gc-ms
    • gc
    • hplc
    • ftir

    Składniki żywności i dodatki - kompendium not aplikacyjnych

    NOTA ALL Składniki żywności i dodatki – kompendium not aplikacyjnych

    • uplc
    • uv-vis
    • gc
    • hplc

    Oliwa z oliwek - kompendium not aplikacyjnych

    NOTA ALL Oliwa z oliwek – kompendium not aplikacyjnych

    • dsc
    • gc
    • gc-ms
    • hplc
    • icp-ms
    • asa
    • ftir
    • headspace
    • uplc

    Analiza żywności i odżywek - kompendium not aplikacyjnych

    NOTA ALL Analiza żywności i odżywek – kompendium not aplikacyjnych

    • gc
    • gc-ms
    • icp-oes
    • icp-ms
    • asa
    • headspace

    Piwo, ziarna, wino - kompendium not aplikacyjnych

    NOTA ALL – Piwo, ziarna, wino – kompendium not aplikacyjnych

    • hplc
    • uplc

    Analiza aflatoksyn w żywności dla zwierząt techniką HPLC

    NOTA HPLC Analiza aflatoksyn w żywności dla zwierząt techniką HPLC

    Jesteśmy zbudowani z tego co jemy i pijemy. Codziennie naszemu organizmowi dostarczamy około 2 kg produktów zapewniających energię do życia. Rosnąca świadomość konsumentów, dbałość o zdrowie i obowiązujące przepisy chronią rynek przed zalewem żywności taniej, o niskiej jakości, choć nierzadko smacznej. Rynek staje się coraz bogatszy w żywność o wysokiej jakości, pochodzącą od wiarygodnych producentów. Oferowane przez nas urządzenia analityczne są najczulszymi i najbardziej wiarygodnymi narzędziami wspomagającymi analityków w poprawie jakości żywności oraz kontroli jakości produktów spożywczych. Rozwiązania analityczne jakie oferujemy pozwalają także na prowadzenie prac rozwojowych nad produktami spożywczymi.
    • sc-icp-ms
    • icp-ms
    • specjacja
    • icp-oes
    • asa

    Przewodnik po systemach spektrometrii atomowej

    Przewodnik po systemach spektrometrii atomowej

    • asa

    Analiz miedzi, żelaza i manganu w winie za pomocą spektrometru AA

    Analiz miedzi, żelaza i manganu w winie za pomocą spektrometru AA

    • icp-ms

    Analiza pierwiastków w winie za pomocą ICP-MS metodą TotalQuant

    Analiza pierwiastków w winie za pomocą ICP-MS metodą TotalQuant

    • icp-oes

    Oznaczanie As i Se w wodzie pitnej metodą ICP-OES z systemem ciągłej generacji wodorków z wykorzystaniem wspólnej procedury wstępnej redukcji

    Oznaczanie As i Se w wodzie pitnej metodą ICP-OES z systemem ciągłej generacji wodorków z wykorzystaniem wspólnej procedury wstępnej redukcji

    • icp-oes

    Jednoczesna analiza pierwiastków tworzących i nie tworzących wodorki w wodzie pitnej za pomocą Avio 550 Max ICP-OES z przystawką HydraMist

    Jednoczesna analiza pierwiastków tworzących i nie tworzących wodorki w wodzie pitnej za pomocą Avio 550 Max ICP-OES z przystawką HydraMist

    • icp-oes

    Oznaczanie pierwiastków śladowych w wodzie pitnej spektrometrem ICP-OES

    Oznaczanie pierwiastków śladowych w wodzie pitnej spektrometrem ICP-OES

    • icp-oes

    Analiza wód powierzchniowych i butelkowanych za pomocą ICP-OES

    Analiza wód powierzchniowych i butelkowanych za pomocą ICP-OES

    • icp-ms
    • sc-icp-ms

    Kompendium not aplikacyjnych techniki Single Particle ICP-MS

    Kompendium not aplikacyjnych techniki Single Particle ICP-MS

    • asa

    Analiza Cu, Fe i Mn w winie techniką płomieniową AAS z systemem FAST

    Analiza Cu, Fe i Mn w winie techniką płomieniową AAS z systemem FAST

    • asa

    Analiza As, Se i Hg w wodzie za pomocą absorpcyjnej spektrometrii atomowej z techniką HG/CV

    Analiza As, Se i Hg w wodzie za pomocą absorpcyjnej spektrometrii atomowej z techniką HG/CV

    • asa

    Analiza metali śladowych i ciężkich w wodzie pitnej techniką płomieniową i w piecu grafitowym

    Analiza metali śladowych i ciężkich w wodzie pitnej techniką płomieniową i w piecu grafitowym

    • asa

    Analiza metali śladowych w wodzie techniką GFAAS

    Analiza metali śladowych w wodzie techniką GFAAS

    • asa

    Analiza głównych pierwiastków w wodzie pitnej za pomocą płomieniowej AAS i systemu FAST

    Analiza głównych pierwiastków w wodzie pitnej za pomocą płomieniowej AAS i systemu FAST

    • icp-ms

    Analiza ultraczystej wody spektrometrem ICP-MS NexION 5000

    Analiza ultraczystej wody spektrometrem ICP-MS NexION 5000

    • obrazowanie-ir
    • ftir

    Analiza mikroplastiku w wodzie butelkowanej techniką obrazowania w podczerwieni

    NOTA FTIR Obrazowanie IR Analysis_of_Microplastics_in_Bottled_Water

    • hplc
    • uplc

    Analiza jakościowa i ilościowa kwasów alfa w chmielu i piwie techniką HPLC

    NOTA HPLC Analiza jakościowa i ilościowa kwasów alfa w chmielu i piwie

    • uv-vis

    Oznaczanie cukru jako glukozy w napojach techniką UV-VIS

    NOTA UV-VIS Oznaczanie cukru jako glukozy w napojach techniką UV-VIS

    • uv-vis

    Analiza wina techniką spektroskopii UV-VIS

    NOTA UV-VIS Analiza wina techniką spektroskopii UV-VIS

    • uplc
    • icp-ms
    • specjacja
    • hplc

    Analiza specjacyjna arsenu w soku jabłkowym techniką ICP-MS

    NOTA NexSAR Specjacja As w soku jabłkowym EN

    • icp-oes

    Analiza mikroelementów w mleku techniką ICP-OES

    NOTA ICP-OES Analiza mikroelementów w mleku techniką ICP-OES

    • icp-oes

    Analiza mikroelementów w sokach owocowych techniką ICP-OES

    NOTA ICP-OES Analiza mikroelementów w sokach owocowych techniką ICP-OES

    • icp-ms

    Analiza wody pitnej spektrometrem ICP-MS NexION 1000

    NOTA ICP-MS NexION 1000 ICP-MS Drinking Water

    • icp-ms

    Wydajny system analizy wody pitnej zgodnie z US EPA 200.8 techniką ICP-MS

    NOTA ICP-MS NexION 300D U.S. EPA 200.8 Drinking WaterNexION ICP-MS+HTS

    • icp-ms

    Analiza wody pitnej zgodnie z US EPA 200.8 techniką ICP-MS

    NOTA ICP-MS NexION 300D U.S. EPA 200.8 Drinking Water

    • icp-ms
    • uplc
    • specjacja
    • hplc

    Analiza specjacyjna chromu w wodzie pitnej techniką ICP-MS

    NOTA ICP-MS HPLC Specjacja Oznaczanie chromu w wodzie pitnej techniką ICP-MS

    • icp-ms
    • uplc
    • specjacja
    • hplc

    Analiza specjacyjna chromu w soku jabłkowym techniką ICP-MS

    NOTA ICP-MS HPLC Specjacja – Analiza specjacyjna chromu w soku jabłkowym

    • uplc
    • hplc

    Oznaczanie kwasów alfa w chmielu i piwie techniką HPLC

    NOTA HPLC Oznaczanie kwasów alfa w chmielu i piwie techniką HPLC

    • uplc
    • hplc

    Jakościowa i ilościowa analiza glikozydów stwiolowych w napojach witaminizowanych techniką HPLC

    NOTA HPLC Jakościowa i ilościowa analiza glikozydów stwiolowych w napojach witaminizowanych techniką HPLC

    • uplc
    • hplc

    Analiza kwasów organicznych w sokach owocowych techniką HPLC

    NOTA HPLC Analiza kwasów organicznych w sokach owocowych techniką HPLC

    • hplc
    • uplc

    Analiza kwasów mlekowego i octowego w piwie techniką HPLC

    NOTA HPLC Analiza kwasów mlekowego i octowego w piwie techniką HPLC

    • headspace
    • gc-ms
    • gc

    Analiza aromatu kawy techniką GC-MS

    NOTA GC-MS Analiza aromatu kawy techniką GC-MS

    • headspace
    • hplc
    • obrazowanie-ir
    • lc-ms-ms
    • uv-vis
    • gc-ms
    • gc
    • ftir
    • uplc
    • icp-ms

    Kompletne rozwiązania do analizy wody pitnej - broszura interaktywna

    NOTA GC GC-MS HeadSpace ICP-MS HPLC UPLC, LC_MS-MS UV-VIS FTIR Obrazowanie IR Drinking water brochure

    • fluorescencja

    Oznaczanie chininy w toniku techniką spektroskopii fluorescencyjnej

    NOTA Fluorescencja Oznaczanie chininy w toniku techniką spektroskopii fluorescencyjnej

    • fluorescencja

    Analiza fenoli w whisky techniką spektroskopii fluorescencyjnej

    NOTA FL Analiza fenoli w whiski techniką spektroskopii fluorescencyjnej

    • asa

    Oznaczanie talu w wodzie pitnej techniką GFAAS

    NOTA ASA Oznaczanie talu w wodzie pitnej techniką GFAAS

    • asa

    Analiza soli mineralnych w wodzie pitnej techniką FAAS

    NOTA ASA Minerals in Drinking Water by Flame AA

    • asa

    Analiza zawartości metali w winie techniką FAAS

    NOTA ASA Analiza zawartości metali w winie techniką FAAS

    • asa

    Analiza pierwiastkowa piwa techniką FAAS

    NOTA ASA Analiza pierwiastkowa piwa techniką FAAS

    • asa

    Analiza mikroelementów w sokach owocowych techniką FAAS

    NOTA ASA Analiza mikroelementów w sokach owocowych techniką FAAS

    • asa

    Analiza mikroelementów w mleku techniką FAAS

    NOTA ASA Analiza mikroelementów w mleku techniką FAAS

    • headspace
    • sta6000-8000
    • hplc
    • dsc
    • asa
    • tmadma
    • specjacja
    • icp-oes
    • lc-ms-ms
    • uv-vis
    • gc-ms
    • gc
    • ftir
    • techniki-sprzezone
    • uplc
    • tga
    • icp-ms

    Testowanie żywności - kompendium not aplikacyjnych

    NOTA ALL Testowanie żywności – kompendium not aplikacyjnych

    • asa
    • tmadma
    • specjacja
    • icp-oes
    • uv-vis
    • gc-ms
    • gc
    • ftir
    • techniki-sprzezone
    • uplc
    • tga
    • icp-ms
    • headspace
    • hplc

    Napoje - kompendium not aplikacyjnych

    NOTA ALL Napoje – kompendium not aplikacyjnych

    • uplc
    • hplc

    Analiza laktozy w mleku i serach techniką HPLC

    NOTA HPLC Analiza laktozy w mleku i serach techniką HPLC

    • ftir

    Weryfikacja procesu palenia kawy techniką FT-NIR

    NOTA FTIR Weryfikacja procesu palenia kawy techniką FT-NIR

    • dsc
    • gc
    • gc-ms
    • hplc
    • icp-ms
    • asa
    • ftir
    • headspace
    • uplc

    Analiza żywności i odżywek - kompendium not aplikacyjnych

    NOTA ALL Analiza żywności i odżywek – kompendium not aplikacyjnych

    • gc
    • gc-ms
    • icp-oes
    • icp-ms
    • asa
    • headspace

    Piwo, ziarna, wino - kompendium not aplikacyjnych

    NOTA ALL – Piwo, ziarna, wino – kompendium not aplikacyjnych

    • icp-ms
    • sc-icp-ms

    Szybka analiza nanocząstek w wodzie pitnej techniką Single Particle ICP-MS

    NOTA SP-ICP-MS Szybka analiza nanocząstek w wodzie pitnej techniką SP-ICP-MS

    • icp-ms
    • sc-icp-ms

    Analiza nanocząstek CeO2+ZnO w procesie uzdatniania wody techniką Single Particle ICP-MS

    NOTA SP-ICP-MS CeO2+ZnO NPs in Drinking Water Treatments

    • gc-ms

    Wykrywanie fałszerstw alkoholi w terenie techniką GC-MS

    NOTA GC-MS Wykrywanie fałszerstw alkoholi w terenie techniką GC-MS

    • sc-icp-ms
    • icp-ms
    • specjacja
    • icp-oes
    • asa

    Przewodnik po systemach spektrometrii atomowej

    Przewodnik po systemach spektrometrii atomowej

    • obrazowanie-ir

    Analiza wielowarstwowych laminatów polimerowych mikroskopią FTIR

    Analiza wielowarstwowych laminatów polimerowych mikroskopią FTIR

    • obrazowanie-ir
    • ftir

    Badanie wielowarstwowych laminatów za pomocą mikroskopu obrazowego FTIR Spotlight 400

    Badanie wielowarstwowych laminatów za pomocą mikroskopu obrazowego FTIR Spotlight 400

    • gc
    • headspace

    Szybka analiza pozostałości tlenku etylenu (EO) w opakowaniach leków techniką HS-GC

    NOTA GC Turbomatrix – Szybka analiza pozostałości tlenku etylenu (EO) w opakowaniach leków techniką HS-GC

    • uplc
    • gc
    • gc-ms
    • headspace
    • dsc

    Kompendium not aplikacyjnych -opakowania żywności

    NOTA ALL Opakowania żywności – kompendium not aplikacyjnych

    • ftir

    Oznaczanie całkowitej zawartości THC I CBD w kwiatach konopi indyjskich za pomocą spektroskopii w bliskiej podczerwieni z transformatą Fouriera

    NOTA Oznaczanie całkowitej zawartości THC I CBD w kwiatach konopi indyjskich za pomocą spektroskopii w bliskiej podczerwieni z transformatą Fouriera

    • headspace
    • gc

    Badanie zawartości etanolu w sfermentowanej żywności i napojach

    Badanie zawartości etanolu w sfermentowanej żywności i napojach

    • gc

    Szybka i dokładna analiza estrów metylowych kwasów tłuszczowych (FAME) w olejach jadalnych i produktach spożywczych w celu określenia jakości i autentyczności produktu

    Szybka i dokładna analiza estrów metylowych kwasów tłuszczowych (FAME) w olejach jadalnych i produktach spożywczych w celu określenia jakości i autentyczności produktu

    • sc-icp-ms
    • icp-ms
    • specjacja
    • icp-oes
    • asa

    Przewodnik po systemach spektrometrii atomowej

    Przewodnik po systemach spektrometrii atomowej

    • icp-oes

    Analiza produktów rafinacji oleju palmowego za pomocą Avio 220 Max ICP-OES

    Analiza produktów rafinacji oleju palmowego za pomocą Avio 220 Max ICP-OES

    • ftir

    Porównanie techniki NIRM i RSM FT-NIR w analizie surowców farmaceutycznych

    Porównanie techniki NIRM i RSM FT-NIR w analizie surowców farmaceutycznych

    • ftir

    Wykrywanie zafałszowań mąki z komosy ryżowej z FT-NIR

    Wykrywanie zafałszowań mąki z komosy ryżowej z FT-NIR

    • asa

    Oznaczanie metali śladowych w olejach jadalnych techniką GFAAS

    Oznaczanie metali śladowych w olejach jadalnych techniką GFAAS

    • asa

    Oznaczanie metali i minerałów w tabletach witaminowych techniką płomieniowej ASA

    Oznaczanie metali i minerałów w tabletach witaminowych techniką płomieniowej ASA

    • asa

    Oznaczanie ołowiu w produktach mlecznych techniką GFAAS

    Oznaczanie ołowiu w produktach mlecznych techniką GFAAS

    • asa

    Oznaczanie pierwiastków śladowych, toksycznych i kluczowych w żywności techniką GFAAS

    Oznaczanie pierwiastków śladowych, toksycznych i kluczowych w żywności techniką GFAAS

    • asa

    Analiza Cu, Fe i Mn w winie techniką płomieniową AAS z systemem FAST

    Analiza Cu, Fe i Mn w winie techniką płomieniową AAS z systemem FAST

    • asa

    Analiza Pb, Cd i As w liściach herbaty techniką GFAAS

    Analiza Pb, Cd i As w liściach herbaty techniką GFAAS

    • asa

    Analiza Pb, Cd i As w przyprawach techniką GFAAS

    Analiza Pb, Cd i As w przyprawach techniką GFAAS

    • gc-ms
    • gc

    Analiza FAME techniką GC-MS

    NOTA GC-MS Analiza FAME techniką GC-MS

    • icp-ms
    • uplc
    • gc-ms
    • gc
    • hplc
    • ftir
    • asa

    Produkty mleczarskie - kompendium not aplikacyjnych

    NOTA ALL Produkty mleczarskie – kompendium not aplikacyjnych

    • uplc
    • gc-ms
    • gc
    • ftir
    • hplc
    • dsc
    • asa
    • uv-vis

    Oleje jadalne - kompendium not aplikacyjnych

    NOTA ALL Oleje jadalne – kompendium not aplikacyjnych

    • lc-ms-ms

    Określanie metabolitów nitrofuranu w owocach morza techniką LC/MS/MS

    NOTA LCMSMS Określanie metabolitów nitrofuranu w owocach morza

    • icp-ms

    Analiza składu pierwiastkowego materiału roślinnego stosowanego w produkcji żywności

    NOTA ICP-MS Analiza składu pierwiastkowego materiału roślinnego techniką ICP-MS

    • hplc
    • uplc

    Analiza polifenoli w szafranie techniką HPLC

    NOTA HPLC Analiza polifenoli w szafranie techniką HPLC

    • hplc
    • uplc

    Analiza jakościowa i ilościowa kwasów alfa w chmielu i piwie techniką HPLC

    NOTA HPLC Analiza jakościowa i ilościowa kwasów alfa w chmielu i piwie

    • hplc
    • uplc

    Analiza antyoksydantów fenolowych w oleju jadalnym techniką HPLC

    NOTA HPLC Analiza antyoksydantów fenolowych w oleju jadalnym techniką HPLC

    • gc
    • gc-ms

    Oznaczanie WWA w mięsie wędzonym techniką GCMS

    NOTA GCMS Oznaczanie WWA w mięsie wędzonym techniką GCMS

    • gc
    • gc-ms

    Analiza pozostałości pestycydów techniką GCMS

    NOTA GCMS Analiza pozostałości pestycydów techniką GCMS

    • ftir

    Wykrywanie zafałszowań i pomiar istotnych parametrów kakao techniką FT-NIR

    NOTA FTIR Wykrywanie zafałszowań i pomiar istotnych parametrów kakao techniką FT-NIR

    • ftir

    Wykrywanie fałszerstw w ziołach i przyprawach techniką FT-NIR

    NOTA FTIR Wykrywanie fałszerstw w ziołach i przyprawach techniką FT-NIR

    • asa

    Oznaczanie zawartości metali w przyprawach techniką FAAS

    NOTA ASA Oznaczanie zawartości metali w przyprawach techniką FAAS

    • asa

    Oznaczanie rtęci i kadmu w produktach spożywczych techniką GFAAS

    NOTA ASA Oznaczanie rtęci i kadmu wproduktach spożywczych techniką GFAAS

    • asa
    • uplc
    • ftir
    • hplc

    Przyprawy - kompendium not aplikacyjnych

    NOTA ALL Przyprawy – kompendium not aplikacyjnych

    • asa
    • icp-ms

    Analiza produktów spożywczych dla dzieci pod kątem obecności metali

    NOTA ALL Analiza produktów spozywczych dla dzieci pod kątem obecności metali

    • uv-vis

    Oznaczanie cukru jako glukozy w napojach techniką UV-VIS

    NOTA UV-VIS Oznaczanie cukru jako glukozy w napojach techniką UV-VIS

    • uv-vis

    Analiza wina techniką spektroskopii UV-VIS

    NOTA UV-VIS Analiza wina techniką spektroskopii UV-VIS

    • uplc
    • icp-ms
    • specjacja
    • hplc

    Analiza specjacyjna arsenu w soku jabłkowym techniką ICP-MS

    NOTA NexSAR Specjacja As w soku jabłkowym EN

    • icp-oes

    Analiza mikroelementów w mleku techniką ICP-OES

    NOTA ICP-OES Analiza mikroelementów w mleku techniką ICP-OES

    • icp-oes

    Analiza mikroelementów w sokach owocowych techniką ICP-OES

    NOTA ICP-OES Analiza mikroelementów w sokach owocowych techniką ICP-OES

    • headspace
    • gc-ms
    • gc

    Analiza aromatu kawy techniką GC-MS

    NOTA GC-MS Analiza aromatu kawy techniką GC-MS

    • headspace
    • sta6000-8000
    • hplc
    • dsc
    • asa
    • tmadma
    • specjacja
    • icp-oes
    • lc-ms-ms
    • uv-vis
    • gc-ms
    • gc
    • ftir
    • techniki-sprzezone
    • uplc
    • tga
    • icp-ms

    Testowanie żywności - kompendium not aplikacyjnych

    NOTA ALL Testowanie żywności – kompendium not aplikacyjnych

    • uv-vis

    Oznaczanie HMF w miodzie techniką UV-VIS

    NOTA UV-VIS Oznaczanie HMF w miodzie techniką UV-VIS

    • uplc
    • hplc

    Analiza izoflawonów w produktach sojowych techniką HPLC

    NOTA UV-VIS Analiza izoflawonów w produktach sojowych techniką HPLC

    • specjacja
    • icp-ms

    Specjacja arsenu w mące ryżowej stosowanej jako wypełniacz w suplementach diety techniką HPLC / ICP-MS

    NOTA ICP-MS HPLC Specjacja Oznaczanie arsenu w mące ryżowej stosowanej jako wypełniacz w suplementach diety techniką specjacji ICP-MS

    • uplc
    • hplc

    Analiza zawartości cukru w miodzie techniką HPLC

    NOTA HPLC Analiza zawartości cukru w miodzie techniką HPLC

    • uplc
    • hplc

    Analiza laktozy w mleku i serach techniką HPLC

    NOTA HPLC Analiza laktozy w mleku i serach techniką HPLC

    • uplc
    • hplc

    Analiza kurkumy techniką HPLC z użyciem kolumny Quasar SPP

    NOTA HPLC Analiza kurkumy techniką HPLC z użyciem kolumny Quasar SPP

    • uplc
    • hplc

    Analiza kapsaicyny i dihydrokapsaicyny w papryczkach chili techniką HPLC

    NOTA HPLC Analiza kapsaicyny i dihydrokapsaicyny w papryczkach chili techniką HPLC

    • ftir

    Wykrywanie fałszerstw oleju awokado techniką FT-NIR

    NOTA FTIR Wykrywanie fałszerstw oleju awokado techniką FT-NIR

    • ftir

    Wykrywanie fałszerstw miodu techniką FT-NIR

    NOTA FTIR Wykrywanie fałszerstw miodu techniką FT-NIR

    • ftir

    Wykrywanie fałszerstw miodu Manuka techniką FTIR

    NOTA FTIR Wykrywanie fałszerstw miodu Manuka techniką FTIR

    • ftir

    Oznaczanie PV i AV w oleju palmowym techniką FT-NIR

    NOTA FTIR Oznaczanie PV i AV w oleju palmowym techniką FT-NIR

    • asa

    Oznaczanie ołowiu i kadmu w żywności techniką GFAAS

    NOTA ASA Oznaczanie ołowiu i kadmu w żywności techniką GFAAS

    • asa

    Analiza mikroelementów we wzbogacanych płatkach śniadaniowych techniką FAAS

    NOTA ASA Analiza mikroelementów we wzbogacanych płatkach śniadaniowych techniką FAAS

    • asa

    Analiza mikroelementów w świerzych i suszonych owocach techniką FAAS

    NOTA ASA Analiza mikroelementów w świerzych i suszonych owocach techniką FAAS

    • icp-ms
    • asa

    Żywność dla dzieci - kompendium not aplikacyjnych

    NOTA ALL Żywność dla dzieci – kompendium not aplikacyjnych

    • ftir
    • dsc
    • tga

    Wyroby cukiernicze i czekolada - Kompendium not aplikacyjnych

    NOTA ALL Wyroby cukiernicze i czekolada – Kompendium not aplikacyjnych

    • uplc
    • tmadma
    • uv-vis
    • gc-ms
    • gc
    • hplc
    • ftir

    Składniki żywności i dodatki - kompendium not aplikacyjnych

    NOTA ALL Składniki żywności i dodatki – kompendium not aplikacyjnych

    • uplc
    • uv-vis
    • gc
    • hplc

    Oliwa z oliwek - kompendium not aplikacyjnych

    NOTA ALL Oliwa z oliwek – kompendium not aplikacyjnych

    • dsc
    • gc
    • gc-ms
    • hplc
    • icp-ms
    • asa
    • ftir
    • headspace
    • uplc

    Analiza żywności i odżywek - kompendium not aplikacyjnych

    NOTA ALL Analiza żywności i odżywek – kompendium not aplikacyjnych

    • gc
    • gc-ms
    • icp-oes
    • icp-ms
    • asa
    • headspace

    Piwo, ziarna, wino - kompendium not aplikacyjnych

    NOTA ALL – Piwo, ziarna, wino – kompendium not aplikacyjnych

    • hplc
    • uplc

    Analiza aflatoksyn w żywności dla zwierząt techniką HPLC

    NOTA HPLC Analiza aflatoksyn w żywności dla zwierząt techniką HPLC

    • gc-ms

    Wykrywanie fałszerstw alkoholi w terenie techniką GC-MS

    NOTA GC-MS Wykrywanie fałszerstw alkoholi w terenie techniką GC-MS

    • ftir

    Weryfikacja autentyczności syropu klonowego techniką FTIR

    NOTA FTIR Weryfikacja autentyczności syropu klonowego techniką FTIR

    • ftir

    Ocena stopnia zafałszowania przypraw techniką FT-NIR

    NOTA FTIR Ocena stopnia zafałszowania przypraw techniką FT-NIR

    • gc-ms
    • gc

    Szybka i dokładna analiza terpen w próbkach konopi techniką GC-MS

    NOTA GC-MS Szybka i dokładna analiza terpen w próbkach konopi techniką GC-MS

    • icp-ms

    Oznaczanie metali ciężkich w konopiach techniką ICP-MS

    NOTA ICP-MS Oznaczanie metali ciężkich w konopiach techniką ICP-MS

    • hplc
    • uplc

    Monitorowanie obecności kanabinoidów w żywności techniką HPLC

    NOTA HPLC Monitorowanie obecności kanabinoidów w żywności

    • uplc
    • hplc

    Analiza kanabinoidów w suszu z konopii techniką HPLC

    NOTA HPLC Analiza kanabinoidów w suszu z konopii

    • uplc
    • hplc

    Analiza kanabinoidów w konopiach techniką HPLC

    NOTA HPLC Analiza kanabinoidów w konopiach techniką HPLC

    • ftir

    NOTA Oznaczanie parametrów jakościowych oleju palmowego za pomocą NIR i analizy wielozmiennowej

    NOTA Oznaczanie parametrów jakościowych oleju palmowego za pomocą NIR i analizy wielozmiennowej

    • headspace
    • gc

    Badanie zawartości etanolu w sfermentowanej żywności i napojach

    Badanie zawartości etanolu w sfermentowanej żywności i napojach

    • gc

    Szybka i dokładna analiza estrów metylowych kwasów tłuszczowych (FAME) w olejach jadalnych i produktach spożywczych w celu określenia jakości i autentyczności produktu

    Szybka i dokładna analiza estrów metylowych kwasów tłuszczowych (FAME) w olejach jadalnych i produktach spożywczych w celu określenia jakości i autentyczności produktu

    • sc-icp-ms
    • icp-ms
    • specjacja
    • icp-oes
    • asa

    Przewodnik po systemach spektrometrii atomowej

    Przewodnik po systemach spektrometrii atomowej

    • uv-vis

    Oznaczanie zawartości podchlorynu sodu w środkach dezynfekujących

    Oznaczanie zawartości podchlorynu sodu w środkach dezynfekujących

    • asa

    Analiz miedzi, żelaza i manganu w winie za pomocą spektrometru AA

    Analiz miedzi, żelaza i manganu w winie za pomocą spektrometru AA

    • asa

    Analiza po szybkiej mineralizacji ołowiu i kadmu w ryżu za pomocą GFAAS z korekcją tła wykorzystującą efekt Zeeman’a o równoległych liniach sił pola magnetycznego

    Analiza po szybkiej mineralizacji ołowiu i kadmu w ryżu za pomocą GFAAS

    • ftir

    Porównanie techniki NIRM i RSM FT-NIR w analizie surowców farmaceutycznych

    Porównanie techniki NIRM i RSM FT-NIR w analizie surowców farmaceutycznych

    • ftir

    Wykrywanie zafałszowań mąki z komosy ryżowej z FT-NIR

    Wykrywanie zafałszowań mąki z komosy ryżowej z FT-NIR

    • icp-oes

    Analiza soli kuchennej za pomocą spektrometru ICP-OES

    Analiza soli kuchennej za pomocą spektrometru ICP-OES

    • icp-oes

    Wczesne wykrywanie chlorków w prekursorach 3-MCPD w oleju palmowym za pomocą analizy chlorków w olejach jadalnych techniką ICP-OES

    Wczesne wykrywanie chlorków w prekursorach 3-MCPD w oleju palmowym za pomocą analizy chlorków w olejach jadalnych techniką ICP-OES

    • asa

    Oznaczanie ołowiu w produktach mlecznych techniką GFAAS

    Oznaczanie ołowiu w produktach mlecznych techniką GFAAS

    • obrazowanie-ir

    Analiza wielowarstwowych laminatów polimerowych mikroskopią FTIR

    Analiza wielowarstwowych laminatów polimerowych mikroskopią FTIR

    • asa

    Oznaczanie pierwiastków śladowych, toksycznych i kluczowych w żywności techniką GFAAS

    Oznaczanie pierwiastków śladowych, toksycznych i kluczowych w żywności techniką GFAAS

    • icp-ms
    • uplc
    • gc-ms
    • gc
    • hplc
    • ftir
    • asa

    Produkty mleczarskie - kompendium not aplikacyjnych

    NOTA ALL Produkty mleczarskie – kompendium not aplikacyjnych

    • icp-ms
    • uplc
    • uv-vis-nir
    • gc-ms
    • gc
    • ftir
    • dsc
    • asa
    • lc-ms-ms
    • icp-oes
    • uv-vis

    Kompedium not aplikacyjnych - Owoce i warzywa

    NOTA ALL Owoce i warzywa – kompendium not aplikacyjnych

    • uplc
    • gc-ms
    • gc
    • ftir
    • hplc
    • dsc
    • asa
    • uv-vis

    Oleje jadalne - kompendium not aplikacyjnych

    NOTA ALL Oleje jadalne – kompendium not aplikacyjnych

    • lc-ms-ms

    Określanie metabolitów nitrofuranu w owocach morza techniką LC/MS/MS

    NOTA LCMSMS Określanie metabolitów nitrofuranu w owocach morza

    • icp-ms

    Analiza składu pierwiastkowego materiału roślinnego stosowanego w produkcji żywności

    NOTA ICP-MS Analiza składu pierwiastkowego materiału roślinnego techniką ICP-MS

    • hplc
    • uplc

    Analiza polifenoli w szafranie techniką HPLC

    NOTA HPLC Analiza polifenoli w szafranie techniką HPLC

    • hplc
    • uplc

    Analiza antyoksydantów fenolowych w oleju jadalnym techniką HPLC

    NOTA HPLC Analiza antyoksydantów fenolowych w oleju jadalnym techniką HPLC

    • gc
    • gc-ms

    Oznaczanie WWA w mięsie wędzonym techniką GCMS

    NOTA GCMS Oznaczanie WWA w mięsie wędzonym techniką GCMS

    • gc
    • gc-ms

    Analiza pozostałości pestycydów techniką GCMS

    NOTA GCMS Analiza pozostałości pestycydów techniką GCMS

    • ftir

    Wykrywanie zafałszowań i pomiar istotnych parametrów kakao techniką FT-NIR

    NOTA FTIR Wykrywanie zafałszowań i pomiar istotnych parametrów kakao techniką FT-NIR

    • ftir

    Wykrywanie fałszerstw w ziołach i przyprawach techniką FT-NIR

    NOTA FTIR Wykrywanie fałszerstw w ziołach i przyprawach techniką FT-NIR

    • asa

    Oznaczanie zawartości metali w przyprawach techniką FAAS

    NOTA ASA Oznaczanie zawartości metali w przyprawach techniką FAAS

    • asa

    Oznaczanie rtęci i kadmu w produktach spożywczych techniką GFAAS

    NOTA ASA Oznaczanie rtęci i kadmu wproduktach spożywczych techniką GFAAS

    • asa
    • uplc
    • ftir
    • hplc

    Przyprawy - kompendium not aplikacyjnych

    NOTA ALL Przyprawy – kompendium not aplikacyjnych

    • asa
    • dsc
    • gc-ms
    • icp-ms

    Kompendium not aplikacyjnych - Mięso, ryby i owoce morza

    NOTA ALL Mięso, ryby i owoce morza – kompendium not aplikacyjnych

    • asa
    • icp-ms

    Analiza produktów spożywczych dla dzieci pod kątem obecności metali

    NOTA ALL Analiza produktów spozywczych dla dzieci pod kątem obecności metali

    • icp-ms
    • icp-oes
    • asa

    Bezpieczeństwo i jakość żywności – przewodnik analityczny

    NOTA ALL Analiza jakości i bezpieczeństwa żwyności w laboratorium – przewodnik po technikach

    • uplc
    • icp-ms
    • specjacja
    • hplc

    Analiza specjacyjna arsenu w soku jabłkowym techniką ICP-MS

    NOTA NexSAR Specjacja As w soku jabłkowym EN

    • headspace
    • gc-ms
    • gc

    Analiza aromatu kawy techniką GC-MS

    NOTA GC-MS Analiza aromatu kawy techniką GC-MS

    • headspace
    • sta6000-8000
    • hplc
    • dsc
    • asa
    • tmadma
    • specjacja
    • icp-oes
    • lc-ms-ms
    • uv-vis
    • gc-ms
    • gc
    • ftir
    • techniki-sprzezone
    • uplc
    • tga
    • icp-ms

    Testowanie żywności - kompendium not aplikacyjnych

    NOTA ALL Testowanie żywności – kompendium not aplikacyjnych

    • uv-vis

    Oznaczanie HMF w miodzie techniką UV-VIS

    NOTA UV-VIS Oznaczanie HMF w miodzie techniką UV-VIS

    • uplc
    • hplc

    Analiza izoflawonów w produktach sojowych techniką HPLC

    NOTA UV-VIS Analiza izoflawonów w produktach sojowych techniką HPLC

    • specjacja
    • icp-ms

    Specjacja arsenu w mące ryżowej stosowanej jako wypełniacz w suplementach diety techniką HPLC / ICP-MS

    NOTA ICP-MS HPLC Specjacja Oznaczanie arsenu w mące ryżowej stosowanej jako wypełniacz w suplementach diety techniką specjacji ICP-MS

    • uplc
    • hplc

    Analiza zawartości cukru w miodzie techniką HPLC

    NOTA HPLC Analiza zawartości cukru w miodzie techniką HPLC

    • uplc
    • hplc

    Analiza laktozy w mleku i serach techniką HPLC

    NOTA HPLC Analiza laktozy w mleku i serach techniką HPLC

    • uplc
    • hplc

    Analiza kurkumy techniką HPLC z użyciem kolumny Quasar SPP

    NOTA HPLC Analiza kurkumy techniką HPLC z użyciem kolumny Quasar SPP

    • uplc
    • hplc

    Analiza kapsaicyny i dihydrokapsaicyny w papryczkach chili techniką HPLC

    NOTA HPLC Analiza kapsaicyny i dihydrokapsaicyny w papryczkach chili techniką HPLC

    • ftir

    Wykrywanie fałszerstw oleju awokado techniką FT-NIR

    NOTA FTIR Wykrywanie fałszerstw oleju awokado techniką FT-NIR

    • ftir

    Wykrywanie fałszerstw miodu techniką FT-NIR

    NOTA FTIR Wykrywanie fałszerstw miodu techniką FT-NIR

    • ftir

    Wykrywanie fałszerstw miodu Manuka techniką FTIR

    NOTA FTIR Wykrywanie fałszerstw miodu Manuka techniką FTIR

    • ftir

    Weryfikacja procesu palenia kawy techniką FT-NIR

    NOTA FTIR Weryfikacja procesu palenia kawy techniką FT-NIR

    • asa

    Oznaczanie ołowiu i kadmu w żywności techniką GFAAS

    NOTA ASA Oznaczanie ołowiu i kadmu w żywności techniką GFAAS

    • asa

    Analiza mikroelementów we wzbogacanych płatkach śniadaniowych techniką FAAS

    NOTA ASA Analiza mikroelementów we wzbogacanych płatkach śniadaniowych techniką FAAS

    • asa

    Analiza mikroelementów w świerzych i suszonych owocach techniką FAAS

    NOTA ASA Analiza mikroelementów w świerzych i suszonych owocach techniką FAAS

    • icp-ms
    • asa

    Żywność dla dzieci - kompendium not aplikacyjnych

    NOTA ALL Żywność dla dzieci – kompendium not aplikacyjnych

    • ftir
    • dsc
    • tga

    Wyroby cukiernicze i czekolada - Kompendium not aplikacyjnych

    NOTA ALL Wyroby cukiernicze i czekolada – Kompendium not aplikacyjnych

    • uplc
    • tmadma
    • uv-vis
    • gc-ms
    • gc
    • hplc
    • ftir

    Składniki żywności i dodatki - kompendium not aplikacyjnych

    NOTA ALL Składniki żywności i dodatki – kompendium not aplikacyjnych

    • uplc
    • uv-vis
    • gc
    • hplc

    Oliwa z oliwek - kompendium not aplikacyjnych

    NOTA ALL Oliwa z oliwek – kompendium not aplikacyjnych

    • dsc
    • gc
    • gc-ms
    • hplc
    • icp-ms
    • asa
    • ftir
    • headspace
    • uplc

    Analiza żywności i odżywek - kompendium not aplikacyjnych

    NOTA ALL Analiza żywności i odżywek – kompendium not aplikacyjnych

    • gc
    • gc-ms
    • icp-oes
    • icp-ms
    • asa
    • headspace

    Piwo, ziarna, wino - kompendium not aplikacyjnych

    NOTA ALL – Piwo, ziarna, wino – kompendium not aplikacyjnych

    • hplc
    • uplc

    Analiza aflatoksyn w żywności dla zwierząt techniką HPLC

    NOTA HPLC Analiza aflatoksyn w żywności dla zwierząt techniką HPLC

    • gc-ms

    Wykrywanie fałszerstw alkoholi w terenie techniką GC-MS

    NOTA GC-MS Wykrywanie fałszerstw alkoholi w terenie techniką GC-MS

    • ftir

    Weryfikacja autentyczności syropu klonowego techniką FTIR

    NOTA FTIR Weryfikacja autentyczności syropu klonowego techniką FTIR

    • ftir

    Ocena stopnia zafałszowania przypraw techniką FT-NIR

    NOTA FTIR Ocena stopnia zafałszowania przypraw techniką FT-NIR

    • nanomaterialy-i-nanoczastki
    • narkotyki
    • onkologia
    • paliwa-i-biopaliwa
    • energia-alternatywna
    • badania-przedkliniczne
    • konopie-kryminalistyka
    • leki-i-suplementy-diety
    • wody-scieki-osady-gleby
    • medycyna-celowana
    • woda-i-napoje
    • tkanki-i-plyny-ustrojowe
    • odpady-i-recycling
    • chemikalia
    • badanie-skladu
    • kosmetyki
    • konopie
    • dobra-konsumpcyjne
    • motoryzacja
    • icp-ms
    • nanomaterialy-i-nanoczastki
    • biologia-komorki
    • onkologia
    • badania-przedkliniczne
    • leki-i-suplementy-diety
    • wody-scieki-osady-gleby
    • medycyna-celowana
    • woda-i-napoje
    • tkanki-i-plyny-ustrojowe
    • chemikalia
    • kosmetyki
    • dobra-konsumpcyjne
    • sc-icp-ms
    • jakosc-i-bezpieczenstwo
    • odpady-i-recycling
    • wody-scieki-osady-gleby
    • paliwa-i-biopaliwa
    • radiometria
    • motoryzacja
    • polimery
    • dobra-konsumpcyjne
    • kosmetyki
    • leki-i-suplementy-diety
    • wody-scieki-osady-gleby
    • mikroplastik
    • jakosc-i-bezpieczenstwo
    • mikroslady
    • obrazowanie-ir
    • motoryzacja
    • polimery
    • dobra-konsumpcyjne
    • kosmetyki
    • opakowania
    • leki-i-suplementy-diety
    • wody-scieki-osady-gleby
    • mikroplastik
    • jakosc-i-bezpieczenstwo
    • mikroslady
    • obrazowanie-ir
    • opakowania
    • energia-alternatywna
    • motoryzacja
    • polimery
    • dobra-konsumpcyjne
    • odpady-i-recycling
    • dsc
    • odpady-i-recycling
    • opakowania
    • nanomaterialy-i-nanoczastki
    • energia-alternatywna
    • motoryzacja
    • polimery
    • dobra-konsumpcyjne
    • dsc
    • opakowania
    • chemikalia
    • szklo-optyka
    • falszerstwa
    • powietrze-zdrowie
    • energia-alternatywna
    • leki-i-suplementy-diety
    • konopie
    • powietrze
    • mikroplastik
    • paliwa-i-biopaliwa
    • motoryzacja
    • oleje-i-smary
    • mikroslady
    • wody-scieki-osady-gleby
    • polimery
    • narkotyki
    • dobra-konsumpcyjne
    • odpady-i-recycling
    • konopie-kryminalistyka
    • kosmetyki
    • ftir
    • kosmetyki
    • opakowania
    • chemikalia
    • szklo-optyka
    • falszerstwa
    • powietrze-zdrowie
    • energia-alternatywna
    • leki-i-suplementy-diety
    • konopie
    • powietrze
    • mikroplastik
    • paliwa-i-biopaliwa
    • motoryzacja
    • oleje-i-smary
    • mikroslady
    • polimery
    • narkotyki
    • dobra-konsumpcyjne
    • odpady-i-recycling
    • konopie-kryminalistyka
    • ftir
    • polimery
    • dobra-konsumpcyjne
    • odpady-i-recycling
    • kosmetyki
    • chemikalia
    • szklo-optyka
    • badanie-skladu
    • powietrze-zdrowie
    • rolnictwo
    • leki-i-suplementy-diety
    • konopie
    • powietrze
    • energia-alternatywna
    • mikroplastik
    • jakosc-i-bezpieczenstwo
    • paliwa-i-biopaliwa
    • oleje-i-smary
    • mikroslady
    • narkotyki
    • motoryzacja
    • ftir
    • nanomaterialy-i-nanoczastki
    • wody-scieki-osady-gleby
    • woda-i-napoje
    • biochemia
    • dobra-konsumpcyjne
    • chemikalia
    • uv-vis
    • tkanki-i-plyny-ustrojowe
    • leki-i-suplementy-diety
    • wody-scieki-osady-gleby
    • badania-przedkliniczne
    • woda-i-napoje
    • biochemia
    • dobra-konsumpcyjne
    • medycyna-celowana
    • kosmetyki
    • chemikalia
    • uv-vis
    • woda-i-napoje
    • wody-scieki-osady-gleby
    • tkanki-i-plyny-ustrojowe
    • leki-i-suplementy-diety
    • kosmetyki
    • chemikalia
    • biochemia
    • badania-przedkliniczne-biotechnologia
    • medycyna-celowana
    • dobra-konsumpcyjne
    • uv-vis
    • leki-i-suplementy-diety
    • badanie-skladu
    • konopie
    • wody-scieki-osady-gleby
    • woda-i-napoje
    • dobra-konsumpcyjne
    • motoryzacja
    • narkotyki
    • konopie-kryminalistyka
    • uplc
    • leki-i-suplementy-diety
    • badanie-skladu
    • konopie
    • wody-scieki-osady-gleby
    • woda-i-napoje
    • dobra-konsumpcyjne
    • motoryzacja
    • narkotyki
    • konopie-kryminalistyka
    • hplc
    • leki-i-suplementy-diety
    • badanie-skladu
    • onkologia
    • konopie
    • wody-scieki-osady-gleby
    • woda-i-napoje
    • dobra-konsumpcyjne
    • rolnictwo
    • jakosc-i-bezpieczenstwo
    • lc-ms-ms
    • motoryzacja
    • powietrze
    • narkotyki
    • toksykologia
    • polimery
    • paliwa-i-biopaliwa
    • oleje-i-smary
    • konopie-kryminalistyka
    • opakowania
    • leki-i-suplementy-diety
    • wody-scieki-osady-gleby
    • badanie-skladu
    • woda-i-napoje
    • konopie
    • tkanki-i-plyny-ustrojowe
    • dobra-konsumpcyjne
    • powietrze-zdrowie
    • gc
    • dobra-konsumpcyjne
    • powietrze-zdrowie
    • motoryzacja
    • powietrze
    • narkotyki
    • toksykologia
    • polimery
    • paliwa-i-biopaliwa
    • oleje-i-smary
    • konopie-kryminalistyka
    • opakowania
    • leki-i-suplementy-diety
    • wody-scieki-osady-gleby
    • badanie-skladu
    • woda-i-napoje
    • konopie
    • tkanki-i-plyny-ustrojowe
    • gc
    • woda-i-napoje
    • konopie
    • tkanki-i-plyny-ustrojowe
    • dobra-konsumpcyjne
    • falszerstwa
    • powietrze-zdrowie
    • motoryzacja
    • powietrze
    • narkotyki
    • toksykologia
    • polimery
    • paliwa-i-biopaliwa
    • konopie-kryminalistyka
    • opakowania
    • wody-scieki-osady-gleby
    • badanie-skladu
    • gc-ms
    • wody-scieki-osady-gleby
    • woda-i-napoje
    • polimery
    • opakowania
    • leki-i-suplementy-diety
    • headspace
    • energia-alternatywna
    • oleje-i-smary
    • leki-i-suplementy-diety
    • wody-scieki-osady-gleby
    • woda-i-napoje
    • odpady-i-recycling
    • dobra-konsumpcyjne
    • motoryzacja
    • paliwa-i-biopaliwa
    • icp-oes
    • paliwa-i-biopaliwa
    • energia-alternatywna
    • oleje-i-smary
    • leki-i-suplementy-diety
    • wody-scieki-osady-gleby
    • woda-i-napoje
    • odpady-i-recycling
    • dobra-konsumpcyjne
    • motoryzacja
    • icp-oes
    • paliwa-i-biopaliwa
    • wody-scieki-osady-gleby
    • motoryzacja
    • odpady-i-recycling
    • leki-i-suplementy-diety
    • dobra-konsumpcyjne
    • energia-alternatywna
    • woda-i-napoje
    • oleje-i-smary
    • icp-oes
    • wody-scieki-osady-gleby
    • dobra-konsumpcyjne
    • tkanki-i-plyny-ustrojowe
    • badanie-skladu
    • paliwa-i-biopaliwa
    • energia-alternatywna
    • asa
    • toksykologia
    • wody-scieki-osady-gleby
    • woda-i-napoje
    • dobra-konsumpcyjne
    • tkanki-i-plyny-ustrojowe
    • badanie-skladu
    • paliwa-i-biopaliwa
    • energia-alternatywna
    • asa

    Zobacz też:

    Chromatografia cieczowa - QSight

    Spektroskopia molekularna - Frontier

    Akademia - szkolenia otwarte

    Pro-Environment Logo białe

    Kontakt

    Pro-Environment Polska Sp. z o.o.

    ul. Żwirki i Wigury 101,

    02-089 Warszawa (CNBCh)
    —› Dojazd

     

    +48 22 310 88 00

    Fax: 22 310 88 01

    biuro@pepolska.pl

    • Ogłoszenia/Przetargi/Zamówienia
    • Polityka prywatności i RODO
    • Polityka Jakości i Zgodności
    • Kariera
    • Press Kit

    projekt i realizacja: KOKOSDESIGN