Dla wygody użytkownika oraz do celów statystycznych, na stronie wykorzystywane są pliki cookie.

Więcej informacji Akceptuję ciasteczka
Skip to content
PE Polska

PE Polska

  • Produkty
    • Aparaty
      • PerkinElmer
        • Spektrometria atomowa AA, ICP-OES, ICP-MS
        • Chromatografia gazowa
        • Chromatografia cieczowa
        • Spektroskopia molekularna
        • Analiza termiczna
        • Analiza sprzężona
        • Obrazowanie in Vivo
        • Obrazowanie komórki HCS
        • Czytniki mikropłytek MLD
        • Radiometria
        • Automatyzacja
        • Analiza kwasów nukleinowych i białek
        • Mineralizacja
        • Piękno InVIVO – Galeria
      • Akoya
        • Wieloparametrowa histochemia kontekstowa (Spatial Biology)
      • Dynamic Biosensors
        • Technologia switchSENSE® 
        • Koniugaty białko-DNA
    • Odczynniki LifeScience
      • Odczynniki
      • Mikropłytki
    • Materiały zużywalne
      • PerkinElmer
      • Dynamic Biosensors
    • Akcesoria
      • Akcesoria PerkinElmer
      • Akcesoria zewnętrzne
    • Szkolenia
      • Szkolenia otwarte
      • Wsparcie aplikacyjne
  • Zastosowania
    • Środowisko i energia
    • Przemysł
    • Żywność
    • Farmacja i kosmetyki
    • Kryminalistyka
    • Zdrowie
    • Biotechnologia
    • Analiza komórki
    • Obrazowanie In Vivo
  • Akademia
    • Kalendarium Akademii
    • Szkolenia otwarte
    • Wizyty studyjne
  • Serwis
    • Serwis aparatów
    • OneSource®
  • Projekty badawcze
    • Dział B+R
    • Projekty unijne
    • Wsparcie w dotacjach
    • Nasze publikacje
  • O nas
    • Lab
    • Ludzie
    • Press
    • Polityka jakości
  • Co nowego
  • Kontakt
  • Produkty
    • Aparaty
      • PerkinElmer
        • Spektrometria atomowa AA, ICP-OES, ICP-MS
        • Chromatografia gazowa
        • Chromatografia cieczowa
        • Spektroskopia molekularna
        • Analiza termiczna
        • Analiza sprzężona
        • Obrazowanie in Vivo
        • Obrazowanie komórki HCS
        • Czytniki mikropłytek MLD
        • Radiometria
        • Automatyzacja
        • Analiza kwasów nukleinowych i białek
        • Mineralizacja
        • Piękno InVIVO – Galeria
      • Akoya
        • Wieloparametrowa histochemia kontekstowa (Spatial Biology)
      • Dynamic Biosensors
        • Technologia switchSENSE® 
        • Koniugaty białko-DNA
    • Odczynniki LifeScience
      • Odczynniki
      • Mikropłytki
    • Materiały zużywalne
      • PerkinElmer
      • Dynamic Biosensors
    • Akcesoria
      • Akcesoria PerkinElmer
      • Akcesoria zewnętrzne
    • Szkolenia
      • Szkolenia otwarte
      • Wsparcie aplikacyjne
  • Zastosowania
    • Środowisko i energia
    • Przemysł
    • Żywność
    • Farmacja i kosmetyki
    • Kryminalistyka
    • Zdrowie
    • Biotechnologia
    • Analiza komórki
    • Obrazowanie In Vivo
  • Akademia
    • Kalendarium Akademii
    • Szkolenia otwarte
    • Wizyty studyjne
  • Serwis
    • Serwis aparatów
    • OneSource®
  • Projekty badawcze
    • Dział B+R
    • Projekty unijne
    • Wsparcie w dotacjach
    • Nasze publikacje
  • O nas
    • Lab
    • Ludzie
    • Press
    • Polityka jakości
  • Co nowego
  • Kontakt
PE Polska > Żywność

Żywność

  • asa
  • icp-oes
  • icp-ms
  • sc-icp-ms
  • specjacja

Przewodnik po systemach spektrometrii atomowej

Przewodnik po systemach spektrometrii atomowej

  • obrazowanie-ir

Analiza wielowarstwowych laminatów polimerowych mikroskopią FTIR

Analiza wielowarstwowych laminatów polimerowych mikroskopią FTIR

  • ftir
  • obrazowanie-ir

Badanie wielowarstwowych laminatów za pomocą mikroskopu obrazowego FTIR Spotlight 400

Badanie wielowarstwowych laminatów za pomocą mikroskopu obrazowego FTIR Spotlight 400

  • gc
  • headspace

Szybka analiza pozostałości tlenku etylenu (EO) w opakowaniach leków techniką HS-GC

NOTA GC Turbomatrix – Szybka analiza pozostałości tlenku etylenu (EO) w opakowaniach leków techniką HS-GC

  • gc
  • gc-ms
  • headspace
  • uplc
  • dsc

Kompendium not aplikacyjnych -opakowania żywności

NOTA ALL Opakowania żywności – kompendium not aplikacyjnych

  • asa
  • icp-oes
  • icp-ms
  • sc-icp-ms
  • specjacja

Przewodnik po systemach spektrometrii atomowej

Przewodnik po systemach spektrometrii atomowej

  • icp-oes

Analiza produktów rafinacji oleju palmowego za pomocą Avio 220 Max ICP-OES

Analiza produktów rafinacji oleju palmowego za pomocą Avio 220 Max ICP-OES

  • ftir

Porównanie techniki NIRM i RSM FT-NIR w analizie surowców farmaceutycznych

Porównanie techniki NIRM i RSM FT-NIR w analizie surowców farmaceutycznych

  • ftir

Wykrywanie zafałszowań mąki z komosy ryżowej z FT-NIR

Wykrywanie zafałszowań mąki z komosy ryżowej z FT-NIR

  • asa

Oznaczanie metali śladowych w olejach jadalnych techniką GFAAS

Oznaczanie metali śladowych w olejach jadalnych techniką GFAAS

  • asa

Oznaczanie metali i minerałów w tabletach witaminowych techniką płomieniowej ASA

Oznaczanie metali i minerałów w tabletach witaminowych techniką płomieniowej ASA

  • asa

Oznaczanie ołowiu w produktach mlecznych techniką GFAAS

Oznaczanie ołowiu w produktach mlecznych techniką GFAAS

  • asa

Oznaczanie pierwiastków śladowych, toksycznych i kluczowych w żywności techniką GFAAS

Oznaczanie pierwiastków śladowych, toksycznych i kluczowych w żywności techniką GFAAS

  • asa

Analiza Cu, Fe i Mn w winie techniką płomieniową AAS z systemem FAST

Analiza Cu, Fe i Mn w winie techniką płomieniową AAS z systemem FAST

  • asa

Analiza Pb, Cd i As w liściach herbaty techniką GFAAS

Analiza Pb, Cd i As w liściach herbaty techniką GFAAS

  • asa

Analiza Pb, Cd i As w przyprawach techniką GFAAS

Analiza Pb, Cd i As w przyprawach techniką GFAAS

  • gc
  • gc-ms

Analiza FAME techniką GC-MS

NOTA GC-MS Analiza FAME techniką GC-MS

  • asa
  • icp-ms
  • gc
  • gc-ms
  • hplc
  • uplc
  • ftir

Produkty mleczarskie - kompendium not aplikacyjnych

NOTA ALL Produkty mleczarskie – kompendium not aplikacyjnych

  • asa
  • gc
  • gc-ms
  • hplc
  • uplc
  • uv-vis
  • ftir
  • dsc

Oleje jadalne - kompendium not aplikacyjnych

NOTA ALL Oleje jadalne – kompendium not aplikacyjnych

  • lc-ms-ms

Określanie metabolitów nitrofuranu w owocach morza techniką LC/MS/MS

NOTA LCMSMS Określanie metabolitów nitrofuranu w owocach morza

  • icp-ms

Analiza składu pierwiastkowego materiału roślinnego stosowanego w produkcji żywności

NOTA ICP-MS Analiza składu pierwiastkowego materiału roślinnego techniką ICP-MS

  • hplc
  • uplc

Analiza polifenoli w szafranie techniką HPLC

NOTA HPLC Analiza polifenoli w szafranie techniką HPLC

  • hplc
  • uplc

Analiza jakościowa i ilościowa kwasów alfa w chmielu i piwie techniką HPLC

NOTA HPLC Analiza jakościowa i ilościowa kwasów alfa w chmielu i piwie

  • hplc
  • uplc

Analiza antyoksydantów fenolowych w oleju jadalnym techniką HPLC

NOTA HPLC Analiza antyoksydantów fenolowych w oleju jadalnym techniką HPLC

  • gc
  • gc-ms

Oznaczanie WWA w mięsie wędzonym techniką GCMS

NOTA GCMS Oznaczanie WWA w mięsie wędzonym techniką GCMS

  • gc
  • gc-ms

Analiza pozostałości pestycydów techniką GCMS

NOTA GCMS Analiza pozostałości pestycydów techniką GCMS

  • ftir

Wykrywanie zafałszowań i pomiar istotnych parametrów kakao techniką FT-NIR

NOTA FTIR Wykrywanie zafałszowań i pomiar istotnych parametrów kakao techniką FT-NIR

  • ftir

Wykrywanie fałszerstw w ziołach i przyprawach techniką FT-NIR

NOTA FTIR Wykrywanie fałszerstw w ziołach i przyprawach techniką FT-NIR

  • asa

Oznaczanie zawartości metali w przyprawach techniką FAAS

NOTA ASA Oznaczanie zawartości metali w przyprawach techniką FAAS

  • asa

Oznaczanie rtęci i kadmu w produktach spożywczych techniką GFAAS

NOTA ASA Oznaczanie rtęci i kadmu wproduktach spożywczych techniką GFAAS

  • asa
  • hplc
  • uplc
  • ftir

Przyprawy - kompendium not aplikacyjnych

NOTA ALL Przyprawy – kompendium not aplikacyjnych

  • asa
  • icp-ms

Analiza produktów spożywczych dla dzieci pod kątem obecności metali

NOTA ALL Analiza produktów spozywczych dla dzieci pod kątem obecności metali

  • uv-vis

Oznaczanie cukru jako glukozy w napojach techniką UV-VIS

NOTA UV-VIS Oznaczanie cukru jako glukozy w napojach techniką UV-VIS

  • uv-vis

Analiza wina techniką spektroskopii UV-VIS

NOTA UV-VIS Analiza wina techniką spektroskopii UV-VIS

  • icp-ms
  • specjacja
  • hplc
  • uplc

Analiza specjacyjna arsenu w soku jabłkowym techniką ICP-MS

NOTA NexSAR Specjacja As w soku jabłkowym EN

  • icp-oes

Analiza mikroelementów w mleku techniką ICP-OES

NOTA ICP-OES Analiza mikroelementów w mleku techniką ICP-OES

  • icp-oes

Analiza mikroelementów w sokach owocowych techniką ICP-OES

NOTA ICP-OES Analiza mikroelementów w sokach owocowych techniką ICP-OES

  • gc
  • gc-ms
  • headspace

Analiza aromatu kawy techniką GC-MS

NOTA GC-MS Analiza aromatu kawy techniką GC-MS

  • asa
  • icp-oes
  • icp-ms
  • specjacja
  • gc
  • gc-ms
  • headspace
  • techniki-sprzezone
  • hplc
  • uplc
  • lc-ms-ms
  • uv-vis
  • ftir
  • dsc
  • tga
  • sta6000-8000
  • tmadma

Testowanie żywności - kompendium not aplikacyjnych

NOTA ALL Testowanie żywności – kompendium not aplikacyjnych

  • uv-vis

Oznaczanie HMF w miodzie techniką UV-VIS

NOTA UV-VIS Oznaczanie HMF w miodzie techniką UV-VIS

  • hplc
  • uplc

Analiza izoflawonów w produktach sojowych techniką HPLC

NOTA UV-VIS Analiza izoflawonów w produktach sojowych techniką HPLC

  • icp-ms
  • specjacja

Specjacja arsenu w mące ryżowej stosowanej jako wypełniacz w suplementach diety techniką HPLC / ICP-MS

NOTA ICP-MS HPLC Specjacja Oznaczanie arsenu w mące ryżowej stosowanej jako wypełniacz w suplementach diety techniką specjacji ICP-MS

  • hplc
  • uplc

Analiza zawartości cukru w miodzie techniką HPLC

NOTA HPLC Analiza zawartości cukru w miodzie techniką HPLC

  • hplc
  • uplc

Analiza laktozy w mleku i serach techniką HPLC

NOTA HPLC Analiza laktozy w mleku i serach techniką HPLC

  • hplc
  • uplc

Analiza kurkumy techniką HPLC z użyciem kolumny Quasar SPP

NOTA HPLC Analiza kurkumy techniką HPLC z użyciem kolumny Quasar SPP

  • hplc
  • uplc

Analiza kapsaicyny i dihydrokapsaicyny w papryczkach chili techniką HPLC

NOTA HPLC Analiza kapsaicyny i dihydrokapsaicyny w papryczkach chili techniką HPLC

  • ftir

Wykrywanie fałszerstw oleju awokado techniką FT-NIR

NOTA FTIR Wykrywanie fałszerstw oleju awokado techniką FT-NIR

  • ftir

Wykrywanie fałszerstw miodu techniką FT-NIR

NOTA FTIR Wykrywanie fałszerstw miodu techniką FT-NIR

  • ftir

Wykrywanie fałszerstw miodu Manuka techniką FTIR

NOTA FTIR Wykrywanie fałszerstw miodu Manuka techniką FTIR

  • ftir

Oznaczanie PV i AV w oleju palmowym techniką FT-NIR

NOTA FTIR Oznaczanie PV i AV w oleju palmowym techniką FT-NIR

  • asa

Oznaczanie ołowiu i kadmu w żywności techniką GFAAS

NOTA ASA Oznaczanie ołowiu i kadmu w żywności techniką GFAAS

  • asa

Analiza mikroelementów we wzbogacanych płatkach śniadaniowych techniką FAAS

NOTA ASA Analiza mikroelementów we wzbogacanych płatkach śniadaniowych techniką FAAS

  • asa

Analiza mikroelementów w świerzych i suszonych owocach techniką FAAS

NOTA ASA Analiza mikroelementów w świerzych i suszonych owocach techniką FAAS

  • asa
  • icp-ms

Żywność dla dzieci - kompendium not aplikacyjnych

NOTA ALL Żywność dla dzieci – kompendium not aplikacyjnych

  • ftir
  • dsc
  • tga

Wyroby cukiernicze i czekolada - Kompendium not aplikacyjnych

NOTA ALL Wyroby cukiernicze i czekolada – Kompendium not aplikacyjnych

  • gc
  • gc-ms
  • hplc
  • uplc
  • uv-vis
  • ftir
  • tmadma

Składniki żywności i dodatki - kompendium not aplikacyjnych

NOTA ALL Składniki żywności i dodatki – kompendium not aplikacyjnych

  • gc
  • hplc
  • uplc
  • uv-vis

Oliwa z oliwek - kompendium not aplikacyjnych

NOTA ALL Oliwa z oliwek – kompendium not aplikacyjnych

  • asa
  • icp-ms
  • gc
  • gc-ms
  • headspace
  • hplc
  • uplc
  • ftir
  • dsc

Analiza żywności i odżywek - kompendium not aplikacyjnych

NOTA ALL Analiza żywności i odżywek – kompendium not aplikacyjnych

  • asa
  • icp-oes
  • icp-ms
  • gc
  • gc-ms
  • headspace

Piwo, ziarna, wino - kompendium not aplikacyjnych

NOTA ALL – Piwo, ziarna, wino – kompendium not aplikacyjnych

  • hplc
  • uplc

Analiza aflatoksyn w żywności dla zwierząt techniką HPLC

NOTA HPLC Analiza aflatoksyn w żywności dla zwierząt techniką HPLC

  • gc-ms

Wykrywanie fałszerstw alkoholi w terenie techniką GC-MS

NOTA GC-MS Wykrywanie fałszerstw alkoholi w terenie techniką GC-MS

  • ftir

Weryfikacja autentyczności syropu klonowego techniką FTIR

NOTA FTIR Weryfikacja autentyczności syropu klonowego techniką FTIR

  • ftir

Ocena stopnia zafałszowania przypraw techniką FT-NIR

NOTA FTIR Ocena stopnia zafałszowania przypraw techniką FT-NIR

  • gc
  • gc-ms

Szybka i dokładna analiza terpen w próbkach konopi techniką GC-MS

NOTA GC-MS Szybka i dokładna analiza terpen w próbkach konopi techniką GC-MS

  • icp-ms

Oznaczanie metali ciężkich w konopiach techniką ICP-MS

NOTA ICP-MS Oznaczanie metali ciężkich w konopiach techniką ICP-MS

  • hplc
  • uplc

Monitorowanie obecności kanabinoidów w żywności techniką HPLC

NOTA HPLC Monitorowanie obecności kanabinoidów w żywności

  • hplc
  • uplc

Analiza kanabinoidów w suszu z konopii techniką HPLC

NOTA HPLC Analiza kanabinoidów w suszu z konopii

  • hplc
  • uplc

Analiza kanabinoidów w konopiach techniką HPLC

NOTA HPLC Analiza kanabinoidów w konopiach techniką HPLC

  • asa
  • icp-oes
  • icp-ms
  • sc-icp-ms
  • specjacja

Przewodnik po systemach spektrometrii atomowej

Przewodnik po systemach spektrometrii atomowej

  • uv-vis

Oznaczanie zawartości podchlorynu sodu w środkach dezynfekujących

Oznaczanie zawartości podchlorynu sodu w środkach dezynfekujących

  • asa

Analiz miedzi, żelaza i manganu w winie za pomocą spektrometru AA

Analiz miedzi, żelaza i manganu w winie za pomocą spektrometru AA

  • asa

Analiza po szybkiej mineralizacji ołowiu i kadmu w ryżu za pomocą GFAAS z korekcją tła wykorzystującą efekt Zeeman’a o równoległych liniach sił pola magnetycznego

Analiza po szybkiej mineralizacji ołowiu i kadmu w ryżu za pomocą GFAAS

  • ftir

Porównanie techniki NIRM i RSM FT-NIR w analizie surowców farmaceutycznych

Porównanie techniki NIRM i RSM FT-NIR w analizie surowców farmaceutycznych

  • ftir

Wykrywanie zafałszowań mąki z komosy ryżowej z FT-NIR

Wykrywanie zafałszowań mąki z komosy ryżowej z FT-NIR

  • icp-oes

Analiza soli kuchennej za pomocą spektrometru ICP-OES

Analiza soli kuchennej za pomocą spektrometru ICP-OES

  • icp-oes

Wczesne wykrywanie chlorków w prekursorach 3-MCPD w oleju palmowym za pomocą analizy chlorków w olejach jadalnych techniką ICP-OES

Wczesne wykrywanie chlorków w prekursorach 3-MCPD w oleju palmowym za pomocą analizy chlorków w olejach jadalnych techniką ICP-OES

  • asa

Oznaczanie ołowiu w produktach mlecznych techniką GFAAS

Oznaczanie ołowiu w produktach mlecznych techniką GFAAS

  • obrazowanie-ir

Analiza wielowarstwowych laminatów polimerowych mikroskopią FTIR

Analiza wielowarstwowych laminatów polimerowych mikroskopią FTIR

  • asa

Oznaczanie pierwiastków śladowych, toksycznych i kluczowych w żywności techniką GFAAS

Oznaczanie pierwiastków śladowych, toksycznych i kluczowych w żywności techniką GFAAS

  • asa
  • icp-ms
  • gc
  • gc-ms
  • hplc
  • uplc
  • ftir

Produkty mleczarskie - kompendium not aplikacyjnych

NOTA ALL Produkty mleczarskie – kompendium not aplikacyjnych

  • asa
  • icp-oes
  • icp-ms
  • gc
  • gc-ms
  • uplc
  • lc-ms-ms
  • uv-vis
  • uv-vis-nir
  • ftir
  • dsc

Kompedium not aplikacyjnych - Owoce i warzywa

NOTA ALL Owoce i warzywa – kompendium not aplikacyjnych

  • asa
  • gc
  • gc-ms
  • hplc
  • uplc
  • uv-vis
  • ftir
  • dsc

Oleje jadalne - kompendium not aplikacyjnych

NOTA ALL Oleje jadalne – kompendium not aplikacyjnych

  • lc-ms-ms

Określanie metabolitów nitrofuranu w owocach morza techniką LC/MS/MS

NOTA LCMSMS Określanie metabolitów nitrofuranu w owocach morza

  • icp-ms

Analiza składu pierwiastkowego materiału roślinnego stosowanego w produkcji żywności

NOTA ICP-MS Analiza składu pierwiastkowego materiału roślinnego techniką ICP-MS

  • hplc
  • uplc

Analiza polifenoli w szafranie techniką HPLC

NOTA HPLC Analiza polifenoli w szafranie techniką HPLC

  • hplc
  • uplc

Analiza antyoksydantów fenolowych w oleju jadalnym techniką HPLC

NOTA HPLC Analiza antyoksydantów fenolowych w oleju jadalnym techniką HPLC

  • gc
  • gc-ms

Oznaczanie WWA w mięsie wędzonym techniką GCMS

NOTA GCMS Oznaczanie WWA w mięsie wędzonym techniką GCMS

  • gc
  • gc-ms

Analiza pozostałości pestycydów techniką GCMS

NOTA GCMS Analiza pozostałości pestycydów techniką GCMS

  • ftir

Wykrywanie zafałszowań i pomiar istotnych parametrów kakao techniką FT-NIR

NOTA FTIR Wykrywanie zafałszowań i pomiar istotnych parametrów kakao techniką FT-NIR

  • ftir

Wykrywanie fałszerstw w ziołach i przyprawach techniką FT-NIR

NOTA FTIR Wykrywanie fałszerstw w ziołach i przyprawach techniką FT-NIR

  • asa

Oznaczanie zawartości metali w przyprawach techniką FAAS

NOTA ASA Oznaczanie zawartości metali w przyprawach techniką FAAS

  • asa

Oznaczanie rtęci i kadmu w produktach spożywczych techniką GFAAS

NOTA ASA Oznaczanie rtęci i kadmu wproduktach spożywczych techniką GFAAS

  • asa
  • hplc
  • uplc
  • ftir

Przyprawy - kompendium not aplikacyjnych

NOTA ALL Przyprawy – kompendium not aplikacyjnych

  • asa
  • icp-ms
  • gc-ms
  • dsc

Kompendium not aplikacyjnych - Mięso, ryby i owoce morza

NOTA ALL Mięso, ryby i owoce morza – kompendium not aplikacyjnych

  • asa
  • icp-ms

Analiza produktów spożywczych dla dzieci pod kątem obecności metali

NOTA ALL Analiza produktów spozywczych dla dzieci pod kątem obecności metali

  • asa
  • icp-oes
  • icp-ms

Bezpieczeństwo i jakość żywności – przewodnik analityczny

NOTA ALL Analiza jakości i bezpieczeństwa żwyności w laboratorium – przewodnik po technikach

  • icp-ms
  • specjacja
  • hplc
  • uplc

Analiza specjacyjna arsenu w soku jabłkowym techniką ICP-MS

NOTA NexSAR Specjacja As w soku jabłkowym EN

  • gc
  • gc-ms
  • headspace

Analiza aromatu kawy techniką GC-MS

NOTA GC-MS Analiza aromatu kawy techniką GC-MS

  • asa
  • icp-oes
  • icp-ms
  • specjacja
  • gc
  • gc-ms
  • headspace
  • techniki-sprzezone
  • hplc
  • uplc
  • lc-ms-ms
  • uv-vis
  • ftir
  • dsc
  • tga
  • sta6000-8000
  • tmadma

Testowanie żywności - kompendium not aplikacyjnych

NOTA ALL Testowanie żywności – kompendium not aplikacyjnych

  • uv-vis

Oznaczanie HMF w miodzie techniką UV-VIS

NOTA UV-VIS Oznaczanie HMF w miodzie techniką UV-VIS

  • hplc
  • uplc

Analiza izoflawonów w produktach sojowych techniką HPLC

NOTA UV-VIS Analiza izoflawonów w produktach sojowych techniką HPLC

  • icp-ms
  • specjacja

Specjacja arsenu w mące ryżowej stosowanej jako wypełniacz w suplementach diety techniką HPLC / ICP-MS

NOTA ICP-MS HPLC Specjacja Oznaczanie arsenu w mące ryżowej stosowanej jako wypełniacz w suplementach diety techniką specjacji ICP-MS

  • hplc
  • uplc

Analiza zawartości cukru w miodzie techniką HPLC

NOTA HPLC Analiza zawartości cukru w miodzie techniką HPLC

  • hplc
  • uplc

Analiza laktozy w mleku i serach techniką HPLC

NOTA HPLC Analiza laktozy w mleku i serach techniką HPLC

  • hplc
  • uplc

Analiza kurkumy techniką HPLC z użyciem kolumny Quasar SPP

NOTA HPLC Analiza kurkumy techniką HPLC z użyciem kolumny Quasar SPP

  • hplc
  • uplc

Analiza kapsaicyny i dihydrokapsaicyny w papryczkach chili techniką HPLC

NOTA HPLC Analiza kapsaicyny i dihydrokapsaicyny w papryczkach chili techniką HPLC

  • ftir

Wykrywanie fałszerstw oleju awokado techniką FT-NIR

NOTA FTIR Wykrywanie fałszerstw oleju awokado techniką FT-NIR

  • ftir

Wykrywanie fałszerstw miodu techniką FT-NIR

NOTA FTIR Wykrywanie fałszerstw miodu techniką FT-NIR

  • ftir

Wykrywanie fałszerstw miodu Manuka techniką FTIR

NOTA FTIR Wykrywanie fałszerstw miodu Manuka techniką FTIR

  • ftir

Weryfikacja procesu palenia kawy techniką FT-NIR

NOTA FTIR Weryfikacja procesu palenia kawy techniką FT-NIR

  • asa

Oznaczanie ołowiu i kadmu w żywności techniką GFAAS

NOTA ASA Oznaczanie ołowiu i kadmu w żywności techniką GFAAS

  • asa

Analiza mikroelementów we wzbogacanych płatkach śniadaniowych techniką FAAS

NOTA ASA Analiza mikroelementów we wzbogacanych płatkach śniadaniowych techniką FAAS

  • asa

Analiza mikroelementów w świerzych i suszonych owocach techniką FAAS

NOTA ASA Analiza mikroelementów w świerzych i suszonych owocach techniką FAAS

  • asa
  • icp-ms

Żywność dla dzieci - kompendium not aplikacyjnych

NOTA ALL Żywność dla dzieci – kompendium not aplikacyjnych

  • ftir
  • dsc
  • tga

Wyroby cukiernicze i czekolada - Kompendium not aplikacyjnych

NOTA ALL Wyroby cukiernicze i czekolada – Kompendium not aplikacyjnych

  • gc
  • gc-ms
  • hplc
  • uplc
  • uv-vis
  • ftir
  • tmadma

Składniki żywności i dodatki - kompendium not aplikacyjnych

NOTA ALL Składniki żywności i dodatki – kompendium not aplikacyjnych

  • gc
  • hplc
  • uplc
  • uv-vis

Oliwa z oliwek - kompendium not aplikacyjnych

NOTA ALL Oliwa z oliwek – kompendium not aplikacyjnych

  • asa
  • icp-ms
  • gc
  • gc-ms
  • headspace
  • hplc
  • uplc
  • ftir
  • dsc

Analiza żywności i odżywek - kompendium not aplikacyjnych

NOTA ALL Analiza żywności i odżywek – kompendium not aplikacyjnych

  • asa
  • icp-oes
  • icp-ms
  • gc
  • gc-ms
  • headspace

Piwo, ziarna, wino - kompendium not aplikacyjnych

NOTA ALL – Piwo, ziarna, wino – kompendium not aplikacyjnych

  • hplc
  • uplc

Analiza aflatoksyn w żywności dla zwierząt techniką HPLC

NOTA HPLC Analiza aflatoksyn w żywności dla zwierząt techniką HPLC

  • gc-ms

Wykrywanie fałszerstw alkoholi w terenie techniką GC-MS

NOTA GC-MS Wykrywanie fałszerstw alkoholi w terenie techniką GC-MS

  • ftir

Weryfikacja autentyczności syropu klonowego techniką FTIR

NOTA FTIR Weryfikacja autentyczności syropu klonowego techniką FTIR

  • ftir

Ocena stopnia zafałszowania przypraw techniką FT-NIR

NOTA FTIR Ocena stopnia zafałszowania przypraw techniką FT-NIR

  • asa
  • icp-oes
  • icp-ms
  • sc-icp-ms
  • specjacja

Przewodnik po systemach spektrometrii atomowej

Przewodnik po systemach spektrometrii atomowej

  • icp-oes

Analiza metali ciężkich w mące z manioku zgodnie z metodą U.S. FDA EAM 4.7

Analiza metali ciężkich w mące z manioku zgodnie z metodą U.S. FDA EAM 4.7

  • icp-oes
  • icp-ms
  • gc
  • gc-ms
  • lc-ms-ms
  • tga
  • radiometria

Kompendium technik analitycznych stosowanych w analizie gleb

Kompendium technik analitycznych stosowanych w analizie gleb

  • icp-oes

Analiza pierwiastków śladowych w nawozie sztucznym za pomocą ICP-OES

Analiza pierwiastków śladowych w nawozie sztucznym za pomocą ICP-OES

  • icp-oes

Analiza produktów rafinacji oleju palmowego za pomocą Avio 220 Max ICP-OES

Analiza produktów rafinacji oleju palmowego za pomocą Avio 220 Max ICP-OES

    Analiza składników odżywczych w paszach zgodnie z EN15621 techniką ICP-OES

    Analiza składników odżywczych w paszach zgodnie z EN15621 techniką ICP-OES

    • chns-o

    Analiza elementarna próbek gleby - wyznaczanie stosunku CN

    Analiza elementarna próbek gleby – wyznaczanie stosunku CN

    • asa
    • icp-ms
    • gc
    • gc-ms
    • hplc
    • uplc
    • ftir

    Produkty mleczarskie - kompendium not aplikacyjnych

    NOTA ALL Produkty mleczarskie – kompendium not aplikacyjnych

    • asa
    • icp-oes
    • icp-ms
    • gc
    • gc-ms
    • uplc
    • lc-ms-ms
    • uv-vis
    • uv-vis-nir
    • ftir
    • dsc

    Kompedium not aplikacyjnych - Owoce i warzywa

    NOTA ALL Owoce i warzywa – kompendium not aplikacyjnych

    • asa
    • gc
    • gc-ms
    • hplc
    • uplc
    • uv-vis
    • ftir
    • dsc

    Oleje jadalne - kompendium not aplikacyjnych

    NOTA ALL Oleje jadalne – kompendium not aplikacyjnych

    • icp-ms

    Analiza składu pierwiastkowego materiału roślinnego stosowanego w produkcji żywności

    NOTA ICP-MS Analiza składu pierwiastkowego materiału roślinnego techniką ICP-MS

    • gc
    • gc-ms

    Analiza pozostałości pestycydów techniką GCMS

    NOTA GCMS Analiza pozostałości pestycydów techniką GCMS

    • ftir

    Optymalizacja hodowli konopii techniką FTIR

    NOTA FTIR Optymalizacja hodowli konopii

    • asa
    • hplc
    • uplc
    • ftir

    Przyprawy - kompendium not aplikacyjnych

    NOTA ALL Przyprawy – kompendium not aplikacyjnych

    • asa

    Analiza mikroelementów w świerzych i suszonych owocach techniką FAAS

    NOTA ASA Analiza mikroelementów w świerzych i suszonych owocach techniką FAAS

    • gc
    • gc-ms
    • hplc
    • uplc
    • uv-vis
    • ftir
    • tmadma

    Składniki żywności i dodatki - kompendium not aplikacyjnych

    NOTA ALL Składniki żywności i dodatki – kompendium not aplikacyjnych

    • gc
    • hplc
    • uplc
    • uv-vis

    Oliwa z oliwek - kompendium not aplikacyjnych

    NOTA ALL Oliwa z oliwek – kompendium not aplikacyjnych

    • asa
    • icp-ms
    • gc
    • gc-ms
    • headspace
    • hplc
    • uplc
    • ftir
    • dsc

    Analiza żywności i odżywek - kompendium not aplikacyjnych

    NOTA ALL Analiza żywności i odżywek – kompendium not aplikacyjnych

    • asa
    • icp-oes
    • icp-ms
    • gc
    • gc-ms
    • headspace

    Piwo, ziarna, wino - kompendium not aplikacyjnych

    NOTA ALL – Piwo, ziarna, wino – kompendium not aplikacyjnych

    • hplc
    • uplc

    Analiza aflatoksyn w żywności dla zwierząt techniką HPLC

    NOTA HPLC Analiza aflatoksyn w żywności dla zwierząt techniką HPLC

    Jesteśmy zbudowani z tego co jemy i pijemy. Codziennie naszemu organizmowi dostarczamy około 2 kg produktów zapewniających energię do życia. Rosnąca świadomość konsumentów, dbałość o zdrowie i obowiązujące przepisy chronią rynek przed zalewem żywności taniej, o niskiej jakości, choć nierzadko smacznej. Rynek staje się coraz bogatszy w żywność o wysokiej jakości, pochodzącą od wiarygodnych producentów. Oferowane przez nas urządzenia analityczne są najczulszymi i najbardziej wiarygodnymi narzędziami wspomagającymi analityków w poprawie jakości żywności oraz kontroli jakości produktów spożywczych. Rozwiązania analityczne jakie oferujemy pozwalają także na prowadzenie prac rozwojowych nad produktami spożywczymi.
    • asa
    • icp-oes
    • icp-ms
    • sc-icp-ms
    • specjacja

    Przewodnik po systemach spektrometrii atomowej

    Przewodnik po systemach spektrometrii atomowej

    • asa

    Analiz miedzi, żelaza i manganu w winie za pomocą spektrometru AA

    Analiz miedzi, żelaza i manganu w winie za pomocą spektrometru AA

    • icp-ms

    Analiza pierwiastków w winie za pomocą ICP-MS metodą TotalQuant

    Analiza pierwiastków w winie za pomocą ICP-MS metodą TotalQuant

    • icp-oes

    Oznaczanie As i Se w wodzie pitnej metodą ICP-OES z systemem ciągłej generacji wodorków z wykorzystaniem wspólnej procedury wstępnej redukcji

    Oznaczanie As i Se w wodzie pitnej metodą ICP-OES z systemem ciągłej generacji wodorków z wykorzystaniem wspólnej procedury wstępnej redukcji

    • icp-oes

    Jednoczesna analiza pierwiastków tworzących i nie tworzących wodorki w wodzie pitnej za pomocą Avio 550 Max ICP-OES z przystawką HydraMist

    Jednoczesna analiza pierwiastków tworzących i nie tworzących wodorki w wodzie pitnej za pomocą Avio 550 Max ICP-OES z przystawką HydraMist

    • icp-oes

    Oznaczanie pierwiastków śladowych w wodzie pitnej spektrometrem ICP-OES

    Oznaczanie pierwiastków śladowych w wodzie pitnej spektrometrem ICP-OES

    • icp-oes

    Analiza wód powierzchniowych i butelkowanych za pomocą ICP-OES

    Analiza wód powierzchniowych i butelkowanych za pomocą ICP-OES

    • icp-ms
    • sc-icp-ms

    Kompendium not aplikacyjnych techniki Single Particle ICP-MS

    Kompendium not aplikacyjnych techniki Single Particle ICP-MS

    • asa

    Analiza Cu, Fe i Mn w winie techniką płomieniową AAS z systemem FAST

    Analiza Cu, Fe i Mn w winie techniką płomieniową AAS z systemem FAST

    • asa

    Analiza As, Se i Hg w wodzie za pomocą absorpcyjnej spektrometrii atomowej z techniką HG/CV

    Analiza As, Se i Hg w wodzie za pomocą absorpcyjnej spektrometrii atomowej z techniką HG/CV

    • asa

    Analiza metali śladowych i ciężkich w wodzie pitnej techniką płomieniową i w piecu grafitowym

    Analiza metali śladowych i ciężkich w wodzie pitnej techniką płomieniową i w piecu grafitowym

    • asa

    Analiza metali śladowych w wodzie techniką GFAAS

    Analiza metali śladowych w wodzie techniką GFAAS

    • asa

    Analiza głównych pierwiastków w wodzie pitnej za pomocą płomieniowej AAS i systemu FAST

    Analiza głównych pierwiastków w wodzie pitnej za pomocą płomieniowej AAS i systemu FAST

    • icp-ms

    Analiza ultraczystej wody spektrometrem ICP-MS NexION 5000

    Analiza ultraczystej wody spektrometrem ICP-MS NexION 5000

    • ftir
    • obrazowanie-ir

    Analiza mikroplastiku w wodzie butelkowanej techniką obrazowania w podczerwieni

    NOTA FTIR Obrazowanie IR Analysis_of_Microplastics_in_Bottled_Water

    • hplc
    • uplc

    Analiza jakościowa i ilościowa kwasów alfa w chmielu i piwie techniką HPLC

    NOTA HPLC Analiza jakościowa i ilościowa kwasów alfa w chmielu i piwie

    • uv-vis

    Oznaczanie cukru jako glukozy w napojach techniką UV-VIS

    NOTA UV-VIS Oznaczanie cukru jako glukozy w napojach techniką UV-VIS

    • uv-vis

    Analiza wina techniką spektroskopii UV-VIS

    NOTA UV-VIS Analiza wina techniką spektroskopii UV-VIS

    • icp-ms
    • specjacja
    • hplc
    • uplc

    Analiza specjacyjna arsenu w soku jabłkowym techniką ICP-MS

    NOTA NexSAR Specjacja As w soku jabłkowym EN

    • icp-oes

    Analiza mikroelementów w mleku techniką ICP-OES

    NOTA ICP-OES Analiza mikroelementów w mleku techniką ICP-OES

    • icp-oes

    Analiza mikroelementów w sokach owocowych techniką ICP-OES

    NOTA ICP-OES Analiza mikroelementów w sokach owocowych techniką ICP-OES

    • icp-ms

    Analiza wody pitnej spektrometrem ICP-MS NexION 1000

    NOTA ICP-MS NexION 1000 ICP-MS Drinking Water

    • icp-ms

    Wydajny system analizy wody pitnej zgodnie z US EPA 200.8 techniką ICP-MS

    NOTA ICP-MS NexION 300D U.S. EPA 200.8 Drinking WaterNexION ICP-MS+HTS

    • icp-ms

    Analiza wody pitnej zgodnie z US EPA 200.8 techniką ICP-MS

    NOTA ICP-MS NexION 300D U.S. EPA 200.8 Drinking Water

    • icp-ms
    • specjacja
    • hplc
    • uplc

    Analiza specjacyjna chromu w wodzie pitnej techniką ICP-MS

    NOTA ICP-MS HPLC Specjacja Oznaczanie chromu w wodzie pitnej techniką ICP-MS

    • icp-ms
    • specjacja
    • hplc
    • uplc

    Analiza specjacyjna chromu w soku jabłkowym techniką ICP-MS

    NOTA ICP-MS HPLC Specjacja – Analiza specjacyjna chromu w soku jabłkowym

    • hplc
    • uplc

    Oznaczanie kwasów alfa w chmielu i piwie techniką HPLC

    NOTA HPLC Oznaczanie kwasów alfa w chmielu i piwie techniką HPLC

    • hplc
    • uplc

    Jakościowa i ilościowa analiza glikozydów stwiolowych w napojach witaminizowanych techniką HPLC

    NOTA HPLC Jakościowa i ilościowa analiza glikozydów stwiolowych w napojach witaminizowanych techniką HPLC

    • hplc
    • uplc

    Analiza kwasów organicznych w sokach owocowych techniką HPLC

    NOTA HPLC Analiza kwasów organicznych w sokach owocowych techniką HPLC

    • hplc
    • uplc

    Analiza kwasów mlekowego i octowego w piwie techniką HPLC

    NOTA HPLC Analiza kwasów mlekowego i octowego w piwie techniką HPLC

    • gc
    • gc-ms
    • headspace

    Analiza aromatu kawy techniką GC-MS

    NOTA GC-MS Analiza aromatu kawy techniką GC-MS

    • icp-ms
    • gc
    • gc-ms
    • headspace
    • hplc
    • uplc
    • lc-ms-ms
    • uv-vis
    • ftir
    • obrazowanie-ir

    Kompletne rozwiązania do analizy wody pitnej - broszura interaktywna

    NOTA GC GC-MS HeadSpace ICP-MS HPLC UPLC, LC_MS-MS UV-VIS FTIR Obrazowanie IR Drinking water brochure

    • fluorescencja

    Oznaczanie chininy w toniku techniką spektroskopii fluorescencyjnej

    NOTA Fluorescencja Oznaczanie chininy w toniku techniką spektroskopii fluorescencyjnej

    • fluorescencja

    Analiza fenoli w whisky techniką spektroskopii fluorescencyjnej

    NOTA FL Analiza fenoli w whiski techniką spektroskopii fluorescencyjnej

    • asa

    Oznaczanie talu w wodzie pitnej techniką GFAAS

    NOTA ASA Oznaczanie talu w wodzie pitnej techniką GFAAS

    • asa

    Analiza soli mineralnych w wodzie pitnej techniką FAAS

    NOTA ASA Minerals in Drinking Water by Flame AA

    • asa

    Analiza zawartości metali w winie techniką FAAS

    NOTA ASA Analiza zawartości metali w winie techniką FAAS

    • asa

    Analiza pierwiastkowa piwa techniką FAAS

    NOTA ASA Analiza pierwiastkowa piwa techniką FAAS

    • asa

    Analiza mikroelementów w sokach owocowych techniką FAAS

    NOTA ASA Analiza mikroelementów w sokach owocowych techniką FAAS

    • asa

    Analiza mikroelementów w mleku techniką FAAS

    NOTA ASA Analiza mikroelementów w mleku techniką FAAS

    • asa
    • icp-oes
    • icp-ms
    • specjacja
    • gc
    • gc-ms
    • headspace
    • techniki-sprzezone
    • hplc
    • uplc
    • lc-ms-ms
    • uv-vis
    • ftir
    • dsc
    • tga
    • sta6000-8000
    • tmadma

    Testowanie żywności - kompendium not aplikacyjnych

    NOTA ALL Testowanie żywności – kompendium not aplikacyjnych

    • asa
    • icp-oes
    • icp-ms
    • specjacja
    • gc
    • gc-ms
    • headspace
    • techniki-sprzezone
    • hplc
    • uplc
    • uv-vis
    • ftir
    • tga
    • tmadma

    Napoje - kompendium not aplikacyjnych

    NOTA ALL Napoje – kompendium not aplikacyjnych

    • hplc
    • uplc

    Analiza laktozy w mleku i serach techniką HPLC

    NOTA HPLC Analiza laktozy w mleku i serach techniką HPLC

    • ftir

    Weryfikacja procesu palenia kawy techniką FT-NIR

    NOTA FTIR Weryfikacja procesu palenia kawy techniką FT-NIR

    • asa
    • icp-ms
    • gc
    • gc-ms
    • headspace
    • hplc
    • uplc
    • ftir
    • dsc

    Analiza żywności i odżywek - kompendium not aplikacyjnych

    NOTA ALL Analiza żywności i odżywek – kompendium not aplikacyjnych

    • asa
    • icp-oes
    • icp-ms
    • gc
    • gc-ms
    • headspace

    Piwo, ziarna, wino - kompendium not aplikacyjnych

    NOTA ALL – Piwo, ziarna, wino – kompendium not aplikacyjnych

    • icp-ms
    • sc-icp-ms

    Szybka analiza nanocząstek w wodzie pitnej techniką Single Particle ICP-MS

    NOTA SP-ICP-MS Szybka analiza nanocząstek w wodzie pitnej techniką SP-ICP-MS

    • icp-ms
    • sc-icp-ms

    Analiza nanocząstek CeO2+ZnO w procesie uzdatniania wody techniką Single Particle ICP-MS

    NOTA SP-ICP-MS CeO2+ZnO NPs in Drinking Water Treatments

    • gc-ms

    Wykrywanie fałszerstw alkoholi w terenie techniką GC-MS

    NOTA GC-MS Wykrywanie fałszerstw alkoholi w terenie techniką GC-MS

    • wody-scieki-osady-gleby
    • odpady-i-recycling
    • energia-alternatywna
    • chemikalia
    • paliwa-i-biopaliwa
    • nanomaterialy-i-nanoczastki
    • motoryzacja
    • dobra-konsumpcyjne
    • woda-i-napoje
    • rolnictwo
    • jakosc-i-bezpieczenstwo
    • badanie-skladu
    • leki-i-suplementy-diety
    • kosmetyki
    • konopie
    • badania-przedkliniczne
    • narkotyki
    • medycyna-celowana
    • onkologia
    • tkanki-i-plyny-ustrojowe
    • konopie-kryminalistyka
    • icp-ms
    • wody-scieki-osady-gleby
    • odpady-i-recycling
    • energia-alternatywna
    • chemikalia
    • paliwa-i-biopaliwa
    • nanomaterialy-i-nanoczastki
    • motoryzacja
    • dobra-konsumpcyjne
    • woda-i-napoje
    • badanie-skladu
    • leki-i-suplementy-diety
    • kosmetyki
    • konopie
    • badania-przedkliniczne
    • narkotyki
    • medycyna-celowana
    • onkologia
    • tkanki-i-plyny-ustrojowe
    • konopie-kryminalistyka
    • icp-ms
    • wody-scieki-osady-gleby
    • chemikalia
    • nanomaterialy-i-nanoczastki
    • dobra-konsumpcyjne
    • woda-i-napoje
    • leki-i-suplementy-diety
    • kosmetyki
    • badania-przedkliniczne
    • medycyna-celowana
    • onkologia
    • tkanki-i-plyny-ustrojowe
    • biologia-komorki
    • sc-icp-ms
    • wody-scieki-osady-gleby
    • odpady-i-recycling
    • paliwa-i-biopaliwa
    • jakosc-i-bezpieczenstwo
    • radiometria
    • wody-scieki-osady-gleby
    • mikroplastik
    • polimery
    • motoryzacja
    • dobra-konsumpcyjne
    • jakosc-i-bezpieczenstwo
    • leki-i-suplementy-diety
    • kosmetyki
    • mikroslady
    • obrazowanie-ir
    • wody-scieki-osady-gleby
    • mikroplastik
    • polimery
    • motoryzacja
    • dobra-konsumpcyjne
    • jakosc-i-bezpieczenstwo
    • opakowania
    • leki-i-suplementy-diety
    • kosmetyki
    • mikroslady
    • obrazowanie-ir
    • odpady-i-recycling
    • energia-alternatywna
    • polimery
    • motoryzacja
    • dobra-konsumpcyjne
    • opakowania
    • dsc
    • odpady-i-recycling
    • energia-alternatywna
    • polimery
    • nanomaterialy-i-nanoczastki
    • motoryzacja
    • dobra-konsumpcyjne
    • opakowania
    • dsc
    • wody-scieki-osady-gleby
    • odpady-i-recycling
    • mikroplastik
    • powietrze
    • energia-alternatywna
    • polimery
    • chemikalia
    • paliwa-i-biopaliwa
    • oleje-i-smary
    • motoryzacja
    • dobra-konsumpcyjne
    • szklo-optyka
    • opakowania
    • leki-i-suplementy-diety
    • kosmetyki
    • konopie
    • mikroslady
    • falszerstwa
    • narkotyki
    • powietrze-zdrowie
    • konopie-kryminalistyka
    • ftir
    • odpady-i-recycling
    • mikroplastik
    • powietrze
    • energia-alternatywna
    • polimery
    • chemikalia
    • paliwa-i-biopaliwa
    • oleje-i-smary
    • motoryzacja
    • dobra-konsumpcyjne
    • szklo-optyka
    • opakowania
    • leki-i-suplementy-diety
    • kosmetyki
    • konopie
    • mikroslady
    • falszerstwa
    • narkotyki
    • powietrze-zdrowie
    • konopie-kryminalistyka
    • ftir
    • odpady-i-recycling
    • mikroplastik
    • powietrze
    • energia-alternatywna
    • polimery
    • chemikalia
    • paliwa-i-biopaliwa
    • oleje-i-smary
    • motoryzacja
    • dobra-konsumpcyjne
    • szklo-optyka
    • rolnictwo
    • jakosc-i-bezpieczenstwo
    • badanie-skladu
    • leki-i-suplementy-diety
    • kosmetyki
    • konopie
    • mikroslady
    • narkotyki
    • powietrze-zdrowie
    • ftir
    • wody-scieki-osady-gleby
    • chemikalia
    • nanomaterialy-i-nanoczastki
    • dobra-konsumpcyjne
    • woda-i-napoje
    • biochemia
    • uv-vis
    • wody-scieki-osady-gleby
    • chemikalia
    • dobra-konsumpcyjne
    • woda-i-napoje
    • leki-i-suplementy-diety
    • kosmetyki
    • badania-przedkliniczne
    • medycyna-celowana
    • tkanki-i-plyny-ustrojowe
    • biochemia
    • uv-vis
    • wody-scieki-osady-gleby
    • chemikalia
    • dobra-konsumpcyjne
    • woda-i-napoje
    • leki-i-suplementy-diety
    • kosmetyki
    • medycyna-celowana
    • tkanki-i-plyny-ustrojowe
    • biochemia
    • badania-przedkliniczne-biotechnologia
    • uv-vis
    • wody-scieki-osady-gleby
    • motoryzacja
    • dobra-konsumpcyjne
    • woda-i-napoje
    • badanie-skladu
    • leki-i-suplementy-diety
    • konopie
    • narkotyki
    • konopie-kryminalistyka
    • uplc
    • wody-scieki-osady-gleby
    • motoryzacja
    • dobra-konsumpcyjne
    • woda-i-napoje
    • badanie-skladu
    • leki-i-suplementy-diety
    • konopie
    • narkotyki
    • konopie-kryminalistyka
    • hplc
    • wody-scieki-osady-gleby
    • dobra-konsumpcyjne
    • woda-i-napoje
    • rolnictwo
    • jakosc-i-bezpieczenstwo
    • badanie-skladu
    • leki-i-suplementy-diety
    • konopie
    • onkologia
    • lc-ms-ms
    • wody-scieki-osady-gleby
    • powietrze
    • polimery
    • paliwa-i-biopaliwa
    • oleje-i-smary
    • motoryzacja
    • dobra-konsumpcyjne
    • woda-i-napoje
    • badanie-skladu
    • opakowania
    • leki-i-suplementy-diety
    • konopie
    • toksykologia
    • narkotyki
    • powietrze-zdrowie
    • tkanki-i-plyny-ustrojowe
    • konopie-kryminalistyka
    • gc
    • wody-scieki-osady-gleby
    • powietrze
    • polimery
    • paliwa-i-biopaliwa
    • oleje-i-smary
    • motoryzacja
    • dobra-konsumpcyjne
    • woda-i-napoje
    • badanie-skladu
    • opakowania
    • leki-i-suplementy-diety
    • konopie
    • toksykologia
    • narkotyki
    • powietrze-zdrowie
    • tkanki-i-plyny-ustrojowe
    • konopie-kryminalistyka
    • gc
    • wody-scieki-osady-gleby
    • powietrze
    • polimery
    • paliwa-i-biopaliwa
    • motoryzacja
    • dobra-konsumpcyjne
    • woda-i-napoje
    • badanie-skladu
    • opakowania
    • konopie
    • toksykologia
    • falszerstwa
    • narkotyki
    • powietrze-zdrowie
    • tkanki-i-plyny-ustrojowe
    • konopie-kryminalistyka
    • gc-ms
    • wody-scieki-osady-gleby
    • polimery
    • woda-i-napoje
    • opakowania
    • leki-i-suplementy-diety
    • headspace
    • wody-scieki-osady-gleby
    • odpady-i-recycling
    • energia-alternatywna
    • paliwa-i-biopaliwa
    • oleje-i-smary
    • motoryzacja
    • dobra-konsumpcyjne
    • woda-i-napoje
    • leki-i-suplementy-diety
    • icp-oes
    • wody-scieki-osady-gleby
    • odpady-i-recycling
    • energia-alternatywna
    • paliwa-i-biopaliwa
    • oleje-i-smary
    • motoryzacja
    • dobra-konsumpcyjne
    • woda-i-napoje
    • leki-i-suplementy-diety
    • icp-oes
    • wody-scieki-osady-gleby
    • odpady-i-recycling
    • energia-alternatywna
    • paliwa-i-biopaliwa
    • oleje-i-smary
    • motoryzacja
    • dobra-konsumpcyjne
    • woda-i-napoje
    • leki-i-suplementy-diety
    • icp-oes
    • wody-scieki-osady-gleby
    • energia-alternatywna
    • paliwa-i-biopaliwa
    • dobra-konsumpcyjne
    • badanie-skladu
    • tkanki-i-plyny-ustrojowe
    • asa
    • wody-scieki-osady-gleby
    • energia-alternatywna
    • paliwa-i-biopaliwa
    • dobra-konsumpcyjne
    • woda-i-napoje
    • badanie-skladu
    • toksykologia
    • tkanki-i-plyny-ustrojowe
    • asa
    • wody-scieki-osady-gleby
    • chemikalia
    • paliwa-i-biopaliwa
    • rolnictwo
    • chns-o

    Zobacz też:

    Chromatografia cieczowa - QSight

    Spektroskopia molekularna - Frontier

    Akademia - szkolenia otwarte

    Kontakt

    Pro-Environment Polska Sp. z o.o.

    ul. Żwirki i Wigury 101,

    02-089 Warszawa (CNBCh)
    —› Dojazd

     

    +48 22 310 88 00

    Fax: 22 310 88 01

    biuro@pepolska.pl

    • Ogłoszenia/Przetargi
    • Polityka prywatności
    • Rodo
    • Press Kit
    • Kariera

    projekt i realizacja: KOKOSDESIGN