Dla wygody użytkownika oraz do celów statystycznych, na stronie wykorzystywane są pliki cookie.

Więcej informacji Akceptuję ciasteczka
Skip to content
Pro-Environment Logo

PE Polska

  • Produkty
    • Aparaty
      • PerkinElmer
        • Spektrometria atomowa AA, ICP-OES, ICP-MS
        • Chromatografia gazowa
        • Chromatografia cieczowa
        • Spektroskopia molekularna
        • Analiza termiczna
        • Analiza sprzężona
        • Obrazowanie in Vivo
        • Obrazowanie komórki HCS
        • Czytniki mikropłytek MLD
        • Radiometria
        • Automatyzacja
        • Analiza kwasów nukleinowych i białek
        • Izolacja kwasów nukleinowych
        • Mineralizacja
        • Piękno InVIVO – Galeria
      • Akoya
        • Wieloparametrowa histochemia kontekstowa (Spatial Biology)
      • Dynamic Biosensors
        • Technologia switchSENSE® 
        • Koniugaty białko-DNA
    • Odczynniki LifeScience
      • Odczynniki
        PerkinElmer
      • Odczynniki
        Akoya Biosciences
      • Mikropłytki
    • Materiały zużywalne
      • PerkinElmer
      • Dynamic Biosensors
    • Akcesoria
      • Akcesoria PerkinElmer
      • Akcesoria zewnętrzne
    • Szkolenia
      • Szkolenia otwarte
      • Wsparcie aplikacyjne
    • Sensory
  • Zastosowania
    • Środowisko i energiaArtboard 1 copy 44
    • PrzemysłArtboard 1 copy 35
    • ŻywnośćArtboard 1 copy 56
    • Farmacja i kosmetykiArtboard 1 copy 26
    • KryminalistykaArtboard 1 copy 29
    • ZdrowieArtboard 1 copy 50
    • BiotechnologiaArtboard 1 copy 2
    • Analiza komórkiArtboard 1 copy 5
    • Obrazowanie In VivoArtboard 1 copy 14
    • Wieloparametrowa histochemia kontekstowa (Spatial Biology)
  • Akademia
    • Kalendarium AkademiiArtboard 1 copy 8
    • Szkolenia otwarteArtboard 1 copy 58
    • Wizyty studyjneArtboard 1 copy 23
  • Serwis
    • Serwis aparatówArtboard 1 copy 47
    • OneSource®Artboard 1 copy 41
  • Projekty badawcze
    • Dział B+RArtboard 1 copy 38
    • Projekty unijneArtboard 1 copy 60
    • Wsparcie w dotacjachArtboard 1 copy 32
    • Nasze publikacjeArtboard 1 copy 53
  • O nas
    • LabArtboard 1 copy 11
    • LudzieArtboard 1 copy 17
    • PressArtboard 1 copy 20
    • Polityka jakościArtboard 1 copy 57
  • Co nowego
  • Kontakt
  • Produkty
    • Aparaty
      • PerkinElmer
        • Spektrometria atomowa AA, ICP-OES, ICP-MS
        • Chromatografia gazowa
        • Chromatografia cieczowa
        • Spektroskopia molekularna
        • Analiza termiczna
        • Analiza sprzężona
        • Obrazowanie in Vivo
        • Obrazowanie komórki HCS
        • Czytniki mikropłytek MLD
        • Radiometria
        • Automatyzacja
        • Analiza kwasów nukleinowych i białek
        • Izolacja kwasów nukleinowych
        • Mineralizacja
        • Piękno InVIVO – Galeria
      • Akoya
        • Wieloparametrowa histochemia kontekstowa (Spatial Biology)
      • Dynamic Biosensors
        • Technologia switchSENSE® 
        • Koniugaty białko-DNA
    • Odczynniki LifeScience
      • Odczynniki
        PerkinElmer
      • Odczynniki
        Akoya Biosciences
      • Mikropłytki
    • Materiały zużywalne
      • PerkinElmer
      • Dynamic Biosensors
    • Akcesoria
      • Akcesoria PerkinElmer
      • Akcesoria zewnętrzne
    • Szkolenia
      • Szkolenia otwarte
      • Wsparcie aplikacyjne
    • Sensory
  • Zastosowania
    • Środowisko i energiaArtboard 1 copy 44
    • PrzemysłArtboard 1 copy 35
    • ŻywnośćArtboard 1 copy 56
    • Farmacja i kosmetykiArtboard 1 copy 26
    • KryminalistykaArtboard 1 copy 29
    • ZdrowieArtboard 1 copy 50
    • BiotechnologiaArtboard 1 copy 2
    • Analiza komórkiArtboard 1 copy 5
    • Obrazowanie In VivoArtboard 1 copy 14
    • Wieloparametrowa histochemia kontekstowa (Spatial Biology)
  • Akademia
    • Kalendarium AkademiiArtboard 1 copy 8
    • Szkolenia otwarteArtboard 1 copy 58
    • Wizyty studyjneArtboard 1 copy 23
  • Serwis
    • Serwis aparatówArtboard 1 copy 47
    • OneSource®Artboard 1 copy 41
  • Projekty badawcze
    • Dział B+RArtboard 1 copy 38
    • Projekty unijneArtboard 1 copy 60
    • Wsparcie w dotacjachArtboard 1 copy 32
    • Nasze publikacjeArtboard 1 copy 53
  • O nas
    • LabArtboard 1 copy 11
    • LudzieArtboard 1 copy 17
    • PressArtboard 1 copy 20
    • Polityka jakościArtboard 1 copy 57
  • Co nowego
  • Kontakt
PE Polska > Żywność
  • icp-oes
  • sc-icp-ms
  • icp-ms
  • specjacja
  • asa

Przewodnik po systemach spektrometrii atomowej

Przewodnik po systemach spektrometrii atomowej

  • obrazowanie-ir

Analiza wielowarstwowych laminatów polimerowych mikroskopią FTIR

Analiza wielowarstwowych laminatów polimerowych mikroskopią FTIR

  • obrazowanie-ir
  • ftir

Badanie wielowarstwowych laminatów za pomocą mikroskopu obrazowego FTIR Spotlight 400

Badanie wielowarstwowych laminatów za pomocą mikroskopu obrazowego FTIR Spotlight 400

  • gc
  • headspace

Szybka analiza pozostałości tlenku etylenu (EO) w opakowaniach leków techniką HS-GC

NOTA GC Turbomatrix – Szybka analiza pozostałości tlenku etylenu (EO) w opakowaniach leków techniką HS-GC

  • gc
  • uplc
  • gc-ms
  • dsc
  • headspace

Kompendium not aplikacyjnych -opakowania żywności

NOTA ALL Opakowania żywności – kompendium not aplikacyjnych

  • headspace
  • gc

Badanie zawartości etanolu w sfermentowanej żywności i napojach

Badanie zawartości etanolu w sfermentowanej żywności i napojach

  • gc

Szybka i dokładna analiza estrów metylowych kwasów tłuszczowych (FAME) w olejach jadalnych i produktach spożywczych w celu określenia jakości i autentyczności produktu

Szybka i dokładna analiza estrów metylowych kwasów tłuszczowych (FAME) w olejach jadalnych i produktach spożywczych w celu określenia jakości i autentyczności produktu

  • icp-oes
  • sc-icp-ms
  • icp-ms
  • specjacja
  • asa

Przewodnik po systemach spektrometrii atomowej

Przewodnik po systemach spektrometrii atomowej

  • icp-oes

Analiza produktów rafinacji oleju palmowego za pomocą Avio 220 Max ICP-OES

Analiza produktów rafinacji oleju palmowego za pomocą Avio 220 Max ICP-OES

  • ftir

Porównanie techniki NIRM i RSM FT-NIR w analizie surowców farmaceutycznych

Porównanie techniki NIRM i RSM FT-NIR w analizie surowców farmaceutycznych

  • ftir

Wykrywanie zafałszowań mąki z komosy ryżowej z FT-NIR

Wykrywanie zafałszowań mąki z komosy ryżowej z FT-NIR

  • asa

Oznaczanie metali śladowych w olejach jadalnych techniką GFAAS

Oznaczanie metali śladowych w olejach jadalnych techniką GFAAS

  • asa

Oznaczanie metali i minerałów w tabletach witaminowych techniką płomieniowej ASA

Oznaczanie metali i minerałów w tabletach witaminowych techniką płomieniowej ASA

  • asa

Oznaczanie ołowiu w produktach mlecznych techniką GFAAS

Oznaczanie ołowiu w produktach mlecznych techniką GFAAS

  • asa

Oznaczanie pierwiastków śladowych, toksycznych i kluczowych w żywności techniką GFAAS

Oznaczanie pierwiastków śladowych, toksycznych i kluczowych w żywności techniką GFAAS

  • asa

Analiza Cu, Fe i Mn w winie techniką płomieniową AAS z systemem FAST

Analiza Cu, Fe i Mn w winie techniką płomieniową AAS z systemem FAST

  • asa

Analiza Pb, Cd i As w liściach herbaty techniką GFAAS

Analiza Pb, Cd i As w liściach herbaty techniką GFAAS

  • asa

Analiza Pb, Cd i As w przyprawach techniką GFAAS

Analiza Pb, Cd i As w przyprawach techniką GFAAS

  • gc-ms
  • gc

Analiza FAME techniką GC-MS

NOTA GC-MS Analiza FAME techniką GC-MS

  • icp-ms
  • uplc
  • gc-ms
  • gc
  • hplc
  • ftir
  • asa

Produkty mleczarskie - kompendium not aplikacyjnych

NOTA ALL Produkty mleczarskie – kompendium not aplikacyjnych

  • uv-vis
  • uplc
  • gc-ms
  • gc
  • ftir
  • asa
  • hplc
  • dsc

Oleje jadalne - kompendium not aplikacyjnych

NOTA ALL Oleje jadalne – kompendium not aplikacyjnych

  • lc-ms-ms

Określanie metabolitów nitrofuranu w owocach morza techniką LC/MS/MS

NOTA LCMSMS Określanie metabolitów nitrofuranu w owocach morza

  • icp-ms

Analiza składu pierwiastkowego materiału roślinnego stosowanego w produkcji żywności

NOTA ICP-MS Analiza składu pierwiastkowego materiału roślinnego techniką ICP-MS

  • uplc
  • hplc

Analiza polifenoli w szafranie techniką HPLC

NOTA HPLC Analiza polifenoli w szafranie techniką HPLC

  • hplc
  • uplc

Analiza jakościowa i ilościowa kwasów alfa w chmielu i piwie techniką HPLC

NOTA HPLC Analiza jakościowa i ilościowa kwasów alfa w chmielu i piwie

  • hplc
  • uplc

Analiza antyoksydantów fenolowych w oleju jadalnym techniką HPLC

NOTA HPLC Analiza antyoksydantów fenolowych w oleju jadalnym techniką HPLC

  • gc
  • gc-ms

Oznaczanie WWA w mięsie wędzonym techniką GCMS

NOTA GCMS Oznaczanie WWA w mięsie wędzonym techniką GCMS

  • gc-ms
  • gc

Analiza pozostałości pestycydów techniką GCMS

NOTA GCMS Analiza pozostałości pestycydów techniką GCMS

  • ftir

Wykrywanie zafałszowań i pomiar istotnych parametrów kakao techniką FT-NIR

NOTA FTIR Wykrywanie zafałszowań i pomiar istotnych parametrów kakao techniką FT-NIR

  • ftir

Wykrywanie fałszerstw w ziołach i przyprawach techniką FT-NIR

NOTA FTIR Wykrywanie fałszerstw w ziołach i przyprawach techniką FT-NIR

  • asa

Oznaczanie zawartości metali w przyprawach techniką FAAS

NOTA ASA Oznaczanie zawartości metali w przyprawach techniką FAAS

  • asa

Oznaczanie rtęci i kadmu w produktach spożywczych techniką GFAAS

NOTA ASA Oznaczanie rtęci i kadmu wproduktach spożywczych techniką GFAAS

  • ftir
  • hplc
  • asa
  • uplc

Przyprawy - kompendium not aplikacyjnych

NOTA ALL Przyprawy – kompendium not aplikacyjnych

  • icp-ms
  • asa

Analiza produktów spożywczych dla dzieci pod kątem obecności metali

NOTA ALL Analiza produktów spozywczych dla dzieci pod kątem obecności metali

  • uv-vis

Oznaczanie cukru jako glukozy w napojach techniką UV-VIS

NOTA UV-VIS Oznaczanie cukru jako glukozy w napojach techniką UV-VIS

  • uv-vis

Analiza wina techniką spektroskopii UV-VIS

NOTA UV-VIS Analiza wina techniką spektroskopii UV-VIS

  • icp-ms
  • uplc
  • specjacja
  • hplc

Analiza specjacyjna arsenu w soku jabłkowym techniką ICP-MS

NOTA NexSAR Specjacja As w soku jabłkowym EN

  • icp-oes

Analiza mikroelementów w mleku techniką ICP-OES

NOTA ICP-OES Analiza mikroelementów w mleku techniką ICP-OES

  • icp-oes

Analiza mikroelementów w sokach owocowych techniką ICP-OES

NOTA ICP-OES Analiza mikroelementów w sokach owocowych techniką ICP-OES

  • headspace
  • gc-ms
  • gc

Analiza aromatu kawy techniką GC-MS

NOTA GC-MS Analiza aromatu kawy techniką GC-MS

  • sta6000-8000
  • icp-ms
  • headspace
  • dsc
  • asa
  • hplc
  • tmadma
  • specjacja
  • icp-oes
  • lc-ms-ms
  • gc-ms
  • uv-vis
  • gc
  • techniki-sprzezone
  • ftir
  • tga
  • uplc

Testowanie żywności - kompendium not aplikacyjnych

NOTA ALL Testowanie żywności – kompendium not aplikacyjnych

  • uv-vis

Oznaczanie HMF w miodzie techniką UV-VIS

NOTA UV-VIS Oznaczanie HMF w miodzie techniką UV-VIS

  • hplc
  • uplc

Analiza izoflawonów w produktach sojowych techniką HPLC

NOTA UV-VIS Analiza izoflawonów w produktach sojowych techniką HPLC

  • specjacja
  • icp-ms

Specjacja arsenu w mące ryżowej stosowanej jako wypełniacz w suplementach diety techniką HPLC / ICP-MS

NOTA ICP-MS HPLC Specjacja Oznaczanie arsenu w mące ryżowej stosowanej jako wypełniacz w suplementach diety techniką specjacji ICP-MS

  • uplc
  • hplc

Analiza zawartości cukru w miodzie techniką HPLC

NOTA HPLC Analiza zawartości cukru w miodzie techniką HPLC

  • uplc
  • hplc

Analiza laktozy w mleku i serach techniką HPLC

NOTA HPLC Analiza laktozy w mleku i serach techniką HPLC

  • uplc
  • hplc

Analiza kurkumy techniką HPLC z użyciem kolumny Quasar SPP

NOTA HPLC Analiza kurkumy techniką HPLC z użyciem kolumny Quasar SPP

  • uplc
  • hplc

Analiza kapsaicyny i dihydrokapsaicyny w papryczkach chili techniką HPLC

NOTA HPLC Analiza kapsaicyny i dihydrokapsaicyny w papryczkach chili techniką HPLC

  • ftir

Wykrywanie fałszerstw oleju awokado techniką FT-NIR

NOTA FTIR Wykrywanie fałszerstw oleju awokado techniką FT-NIR

  • ftir

Wykrywanie fałszerstw miodu techniką FT-NIR

NOTA FTIR Wykrywanie fałszerstw miodu techniką FT-NIR

  • ftir

Wykrywanie fałszerstw miodu Manuka techniką FTIR

NOTA FTIR Wykrywanie fałszerstw miodu Manuka techniką FTIR

  • ftir

Oznaczanie PV i AV w oleju palmowym techniką FT-NIR

NOTA FTIR Oznaczanie PV i AV w oleju palmowym techniką FT-NIR

  • asa

Oznaczanie ołowiu i kadmu w żywności techniką GFAAS

NOTA ASA Oznaczanie ołowiu i kadmu w żywności techniką GFAAS

  • asa

Analiza mikroelementów we wzbogacanych płatkach śniadaniowych techniką FAAS

NOTA ASA Analiza mikroelementów we wzbogacanych płatkach śniadaniowych techniką FAAS

  • asa

Analiza mikroelementów w świerzych i suszonych owocach techniką FAAS

NOTA ASA Analiza mikroelementów w świerzych i suszonych owocach techniką FAAS

  • asa
  • icp-ms

Żywność dla dzieci - kompendium not aplikacyjnych

NOTA ALL Żywność dla dzieci – kompendium not aplikacyjnych

  • dsc
  • ftir
  • tga

Wyroby cukiernicze i czekolada - Kompendium not aplikacyjnych

NOTA ALL Wyroby cukiernicze i czekolada – Kompendium not aplikacyjnych

  • ftir
  • tmadma
  • uplc
  • uv-vis
  • gc-ms
  • gc
  • hplc

Składniki żywności i dodatki - kompendium not aplikacyjnych

NOTA ALL Składniki żywności i dodatki – kompendium not aplikacyjnych

  • uplc
  • uv-vis
  • gc
  • hplc

Oliwa z oliwek - kompendium not aplikacyjnych

NOTA ALL Oliwa z oliwek – kompendium not aplikacyjnych

  • uplc
  • gc
  • gc-ms
  • hplc
  • asa
  • icp-ms
  • headspace
  • ftir
  • dsc

Analiza żywności i odżywek - kompendium not aplikacyjnych

NOTA ALL Analiza żywności i odżywek – kompendium not aplikacyjnych

  • gc
  • gc-ms
  • icp-oes
  • asa
  • icp-ms
  • headspace

Piwo, ziarna, wino - kompendium not aplikacyjnych

NOTA ALL – Piwo, ziarna, wino – kompendium not aplikacyjnych

  • uplc
  • hplc

Analiza aflatoksyn w żywności dla zwierząt techniką HPLC

NOTA HPLC Analiza aflatoksyn w żywności dla zwierząt techniką HPLC

  • gc-ms

Wykrywanie fałszerstw alkoholi w terenie techniką GC-MS

NOTA GC-MS Wykrywanie fałszerstw alkoholi w terenie techniką GC-MS

  • ftir

Weryfikacja autentyczności syropu klonowego techniką FTIR

NOTA FTIR Weryfikacja autentyczności syropu klonowego techniką FTIR

  • ftir

Ocena stopnia zafałszowania przypraw techniką FT-NIR

NOTA FTIR Ocena stopnia zafałszowania przypraw techniką FT-NIR

  • gc-ms
  • gc

Szybka i dokładna analiza terpen w próbkach konopi techniką GC-MS

NOTA GC-MS Szybka i dokładna analiza terpen w próbkach konopi techniką GC-MS

  • icp-ms

Oznaczanie metali ciężkich w konopiach techniką ICP-MS

NOTA ICP-MS Oznaczanie metali ciężkich w konopiach techniką ICP-MS

  • hplc
  • uplc

Monitorowanie obecności kanabinoidów w żywności techniką HPLC

NOTA HPLC Monitorowanie obecności kanabinoidów w żywności

  • hplc
  • uplc

Analiza kanabinoidów w suszu z konopii techniką HPLC

NOTA HPLC Analiza kanabinoidów w suszu z konopii

  • hplc
  • uplc

Analiza kanabinoidów w konopiach techniką HPLC

NOTA HPLC Analiza kanabinoidów w konopiach techniką HPLC

  • headspace
  • gc

Badanie zawartości etanolu w sfermentowanej żywności i napojach

Badanie zawartości etanolu w sfermentowanej żywności i napojach

  • gc

Szybka i dokładna analiza estrów metylowych kwasów tłuszczowych (FAME) w olejach jadalnych i produktach spożywczych w celu określenia jakości i autentyczności produktu

Szybka i dokładna analiza estrów metylowych kwasów tłuszczowych (FAME) w olejach jadalnych i produktach spożywczych w celu określenia jakości i autentyczności produktu

  • icp-oes
  • sc-icp-ms
  • icp-ms
  • specjacja
  • asa

Przewodnik po systemach spektrometrii atomowej

Przewodnik po systemach spektrometrii atomowej

  • uv-vis

Oznaczanie zawartości podchlorynu sodu w środkach dezynfekujących

Oznaczanie zawartości podchlorynu sodu w środkach dezynfekujących

  • asa

Analiz miedzi, żelaza i manganu w winie za pomocą spektrometru AA

Analiz miedzi, żelaza i manganu w winie za pomocą spektrometru AA

  • asa

Analiza po szybkiej mineralizacji ołowiu i kadmu w ryżu za pomocą GFAAS z korekcją tła wykorzystującą efekt Zeeman’a o równoległych liniach sił pola magnetycznego

Analiza po szybkiej mineralizacji ołowiu i kadmu w ryżu za pomocą GFAAS

  • ftir

Porównanie techniki NIRM i RSM FT-NIR w analizie surowców farmaceutycznych

Porównanie techniki NIRM i RSM FT-NIR w analizie surowców farmaceutycznych

  • ftir

Wykrywanie zafałszowań mąki z komosy ryżowej z FT-NIR

Wykrywanie zafałszowań mąki z komosy ryżowej z FT-NIR

  • icp-oes

Analiza soli kuchennej za pomocą spektrometru ICP-OES

Analiza soli kuchennej za pomocą spektrometru ICP-OES

  • icp-oes

Wczesne wykrywanie chlorków w prekursorach 3-MCPD w oleju palmowym za pomocą analizy chlorków w olejach jadalnych techniką ICP-OES

Wczesne wykrywanie chlorków w prekursorach 3-MCPD w oleju palmowym za pomocą analizy chlorków w olejach jadalnych techniką ICP-OES

  • asa

Oznaczanie ołowiu w produktach mlecznych techniką GFAAS

Oznaczanie ołowiu w produktach mlecznych techniką GFAAS

  • obrazowanie-ir

Analiza wielowarstwowych laminatów polimerowych mikroskopią FTIR

Analiza wielowarstwowych laminatów polimerowych mikroskopią FTIR

  • asa

Oznaczanie pierwiastków śladowych, toksycznych i kluczowych w żywności techniką GFAAS

Oznaczanie pierwiastków śladowych, toksycznych i kluczowych w żywności techniką GFAAS

  • icp-ms
  • uplc
  • gc-ms
  • gc
  • hplc
  • ftir
  • asa

Produkty mleczarskie - kompendium not aplikacyjnych

NOTA ALL Produkty mleczarskie – kompendium not aplikacyjnych

  • uv-vis
  • icp-ms
  • uplc
  • gc-ms
  • uv-vis-nir
  • gc
  • ftir
  • asa
  • dsc
  • icp-oes
  • lc-ms-ms

Kompedium not aplikacyjnych - Owoce i warzywa

NOTA ALL Owoce i warzywa – kompendium not aplikacyjnych

  • uv-vis
  • uplc
  • gc-ms
  • gc
  • ftir
  • asa
  • hplc
  • dsc

Oleje jadalne - kompendium not aplikacyjnych

NOTA ALL Oleje jadalne – kompendium not aplikacyjnych

  • lc-ms-ms

Określanie metabolitów nitrofuranu w owocach morza techniką LC/MS/MS

NOTA LCMSMS Określanie metabolitów nitrofuranu w owocach morza

  • icp-ms

Analiza składu pierwiastkowego materiału roślinnego stosowanego w produkcji żywności

NOTA ICP-MS Analiza składu pierwiastkowego materiału roślinnego techniką ICP-MS

  • uplc
  • hplc

Analiza polifenoli w szafranie techniką HPLC

NOTA HPLC Analiza polifenoli w szafranie techniką HPLC

  • hplc
  • uplc

Analiza antyoksydantów fenolowych w oleju jadalnym techniką HPLC

NOTA HPLC Analiza antyoksydantów fenolowych w oleju jadalnym techniką HPLC

  • gc
  • gc-ms

Oznaczanie WWA w mięsie wędzonym techniką GCMS

NOTA GCMS Oznaczanie WWA w mięsie wędzonym techniką GCMS

  • gc-ms
  • gc

Analiza pozostałości pestycydów techniką GCMS

NOTA GCMS Analiza pozostałości pestycydów techniką GCMS

  • ftir

Wykrywanie zafałszowań i pomiar istotnych parametrów kakao techniką FT-NIR

NOTA FTIR Wykrywanie zafałszowań i pomiar istotnych parametrów kakao techniką FT-NIR

  • ftir

Wykrywanie fałszerstw w ziołach i przyprawach techniką FT-NIR

NOTA FTIR Wykrywanie fałszerstw w ziołach i przyprawach techniką FT-NIR

  • asa

Oznaczanie zawartości metali w przyprawach techniką FAAS

NOTA ASA Oznaczanie zawartości metali w przyprawach techniką FAAS

  • asa

Oznaczanie rtęci i kadmu w produktach spożywczych techniką GFAAS

NOTA ASA Oznaczanie rtęci i kadmu wproduktach spożywczych techniką GFAAS

  • ftir
  • hplc
  • asa
  • uplc

Przyprawy - kompendium not aplikacyjnych

NOTA ALL Przyprawy – kompendium not aplikacyjnych

  • asa
  • dsc
  • gc-ms
  • icp-ms

Kompendium not aplikacyjnych - Mięso, ryby i owoce morza

NOTA ALL Mięso, ryby i owoce morza – kompendium not aplikacyjnych

  • icp-ms
  • asa

Analiza produktów spożywczych dla dzieci pod kątem obecności metali

NOTA ALL Analiza produktów spozywczych dla dzieci pod kątem obecności metali

  • icp-oes
  • icp-ms
  • asa

Bezpieczeństwo i jakość żywności – przewodnik analityczny

NOTA ALL Analiza jakości i bezpieczeństwa żwyności w laboratorium – przewodnik po technikach

  • icp-ms
  • uplc
  • specjacja
  • hplc

Analiza specjacyjna arsenu w soku jabłkowym techniką ICP-MS

NOTA NexSAR Specjacja As w soku jabłkowym EN

  • headspace
  • gc-ms
  • gc

Analiza aromatu kawy techniką GC-MS

NOTA GC-MS Analiza aromatu kawy techniką GC-MS

  • sta6000-8000
  • icp-ms
  • headspace
  • dsc
  • asa
  • hplc
  • tmadma
  • specjacja
  • icp-oes
  • lc-ms-ms
  • gc-ms
  • uv-vis
  • gc
  • techniki-sprzezone
  • ftir
  • tga
  • uplc

Testowanie żywności - kompendium not aplikacyjnych

NOTA ALL Testowanie żywności – kompendium not aplikacyjnych

  • uv-vis

Oznaczanie HMF w miodzie techniką UV-VIS

NOTA UV-VIS Oznaczanie HMF w miodzie techniką UV-VIS

  • hplc
  • uplc

Analiza izoflawonów w produktach sojowych techniką HPLC

NOTA UV-VIS Analiza izoflawonów w produktach sojowych techniką HPLC

  • specjacja
  • icp-ms

Specjacja arsenu w mące ryżowej stosowanej jako wypełniacz w suplementach diety techniką HPLC / ICP-MS

NOTA ICP-MS HPLC Specjacja Oznaczanie arsenu w mące ryżowej stosowanej jako wypełniacz w suplementach diety techniką specjacji ICP-MS

  • uplc
  • hplc

Analiza zawartości cukru w miodzie techniką HPLC

NOTA HPLC Analiza zawartości cukru w miodzie techniką HPLC

  • uplc
  • hplc

Analiza laktozy w mleku i serach techniką HPLC

NOTA HPLC Analiza laktozy w mleku i serach techniką HPLC

  • uplc
  • hplc

Analiza kurkumy techniką HPLC z użyciem kolumny Quasar SPP

NOTA HPLC Analiza kurkumy techniką HPLC z użyciem kolumny Quasar SPP

  • uplc
  • hplc

Analiza kapsaicyny i dihydrokapsaicyny w papryczkach chili techniką HPLC

NOTA HPLC Analiza kapsaicyny i dihydrokapsaicyny w papryczkach chili techniką HPLC

  • ftir

Wykrywanie fałszerstw oleju awokado techniką FT-NIR

NOTA FTIR Wykrywanie fałszerstw oleju awokado techniką FT-NIR

  • ftir

Wykrywanie fałszerstw miodu techniką FT-NIR

NOTA FTIR Wykrywanie fałszerstw miodu techniką FT-NIR

  • ftir

Wykrywanie fałszerstw miodu Manuka techniką FTIR

NOTA FTIR Wykrywanie fałszerstw miodu Manuka techniką FTIR

  • ftir

Weryfikacja procesu palenia kawy techniką FT-NIR

NOTA FTIR Weryfikacja procesu palenia kawy techniką FT-NIR

  • asa

Oznaczanie ołowiu i kadmu w żywności techniką GFAAS

NOTA ASA Oznaczanie ołowiu i kadmu w żywności techniką GFAAS

  • asa

Analiza mikroelementów we wzbogacanych płatkach śniadaniowych techniką FAAS

NOTA ASA Analiza mikroelementów we wzbogacanych płatkach śniadaniowych techniką FAAS

  • asa

Analiza mikroelementów w świerzych i suszonych owocach techniką FAAS

NOTA ASA Analiza mikroelementów w świerzych i suszonych owocach techniką FAAS

  • asa
  • icp-ms

Żywność dla dzieci - kompendium not aplikacyjnych

NOTA ALL Żywność dla dzieci – kompendium not aplikacyjnych

  • dsc
  • ftir
  • tga

Wyroby cukiernicze i czekolada - Kompendium not aplikacyjnych

NOTA ALL Wyroby cukiernicze i czekolada – Kompendium not aplikacyjnych

  • ftir
  • tmadma
  • uplc
  • uv-vis
  • gc-ms
  • gc
  • hplc

Składniki żywności i dodatki - kompendium not aplikacyjnych

NOTA ALL Składniki żywności i dodatki – kompendium not aplikacyjnych

  • uplc
  • uv-vis
  • gc
  • hplc

Oliwa z oliwek - kompendium not aplikacyjnych

NOTA ALL Oliwa z oliwek – kompendium not aplikacyjnych

  • uplc
  • gc
  • gc-ms
  • hplc
  • asa
  • icp-ms
  • headspace
  • ftir
  • dsc

Analiza żywności i odżywek - kompendium not aplikacyjnych

NOTA ALL Analiza żywności i odżywek – kompendium not aplikacyjnych

  • gc
  • gc-ms
  • icp-oes
  • asa
  • icp-ms
  • headspace

Piwo, ziarna, wino - kompendium not aplikacyjnych

NOTA ALL – Piwo, ziarna, wino – kompendium not aplikacyjnych

  • uplc
  • hplc

Analiza aflatoksyn w żywności dla zwierząt techniką HPLC

NOTA HPLC Analiza aflatoksyn w żywności dla zwierząt techniką HPLC

  • gc-ms

Wykrywanie fałszerstw alkoholi w terenie techniką GC-MS

NOTA GC-MS Wykrywanie fałszerstw alkoholi w terenie techniką GC-MS

  • ftir

Weryfikacja autentyczności syropu klonowego techniką FTIR

NOTA FTIR Weryfikacja autentyczności syropu klonowego techniką FTIR

  • ftir

Ocena stopnia zafałszowania przypraw techniką FT-NIR

NOTA FTIR Ocena stopnia zafałszowania przypraw techniką FT-NIR

  • icp-oes
  • sc-icp-ms
  • icp-ms
  • specjacja
  • asa

Przewodnik po systemach spektrometrii atomowej

Przewodnik po systemach spektrometrii atomowej

  • icp-oes

Analiza metali ciężkich w mące z manioku zgodnie z metodą U.S. FDA EAM 4.7

Analiza metali ciężkich w mące z manioku zgodnie z metodą U.S. FDA EAM 4.7

  • lc-ms-ms
  • radiometria
  • icp-ms
  • gc-ms
  • gc
  • icp-oes
  • tga

Kompendium technik analitycznych stosowanych w analizie gleb

Kompendium technik analitycznych stosowanych w analizie gleb

  • icp-oes

Analiza pierwiastków śladowych w nawozie sztucznym za pomocą ICP-OES

Analiza pierwiastków śladowych w nawozie sztucznym za pomocą ICP-OES

  • icp-oes

Analiza produktów rafinacji oleju palmowego za pomocą Avio 220 Max ICP-OES

Analiza produktów rafinacji oleju palmowego za pomocą Avio 220 Max ICP-OES

    Analiza składników odżywczych w paszach zgodnie z EN15621 techniką ICP-OES

    Analiza składników odżywczych w paszach zgodnie z EN15621 techniką ICP-OES

    • chns-o

    Analiza elementarna próbek gleby - wyznaczanie stosunku CN

    Analiza elementarna próbek gleby – wyznaczanie stosunku CN

    • icp-ms
    • uplc
    • gc-ms
    • gc
    • hplc
    • ftir
    • asa

    Produkty mleczarskie - kompendium not aplikacyjnych

    NOTA ALL Produkty mleczarskie – kompendium not aplikacyjnych

    • uv-vis
    • icp-ms
    • uplc
    • gc-ms
    • uv-vis-nir
    • gc
    • ftir
    • asa
    • dsc
    • icp-oes
    • lc-ms-ms

    Kompedium not aplikacyjnych - Owoce i warzywa

    NOTA ALL Owoce i warzywa – kompendium not aplikacyjnych

    • uv-vis
    • uplc
    • gc-ms
    • gc
    • ftir
    • asa
    • hplc
    • dsc

    Oleje jadalne - kompendium not aplikacyjnych

    NOTA ALL Oleje jadalne – kompendium not aplikacyjnych

    • icp-ms

    Analiza składu pierwiastkowego materiału roślinnego stosowanego w produkcji żywności

    NOTA ICP-MS Analiza składu pierwiastkowego materiału roślinnego techniką ICP-MS

    • gc-ms
    • gc

    Analiza pozostałości pestycydów techniką GCMS

    NOTA GCMS Analiza pozostałości pestycydów techniką GCMS

    • ftir

    Optymalizacja hodowli konopii techniką FTIR

    NOTA FTIR Optymalizacja hodowli konopii

    • ftir
    • hplc
    • asa
    • uplc

    Przyprawy - kompendium not aplikacyjnych

    NOTA ALL Przyprawy – kompendium not aplikacyjnych

    • asa

    Analiza mikroelementów w świerzych i suszonych owocach techniką FAAS

    NOTA ASA Analiza mikroelementów w świerzych i suszonych owocach techniką FAAS

    • ftir
    • tmadma
    • uplc
    • uv-vis
    • gc-ms
    • gc
    • hplc

    Składniki żywności i dodatki - kompendium not aplikacyjnych

    NOTA ALL Składniki żywności i dodatki – kompendium not aplikacyjnych

    • uplc
    • uv-vis
    • gc
    • hplc

    Oliwa z oliwek - kompendium not aplikacyjnych

    NOTA ALL Oliwa z oliwek – kompendium not aplikacyjnych

    • uplc
    • gc
    • gc-ms
    • hplc
    • asa
    • icp-ms
    • headspace
    • ftir
    • dsc

    Analiza żywności i odżywek - kompendium not aplikacyjnych

    NOTA ALL Analiza żywności i odżywek – kompendium not aplikacyjnych

    • gc
    • gc-ms
    • icp-oes
    • asa
    • icp-ms
    • headspace

    Piwo, ziarna, wino - kompendium not aplikacyjnych

    NOTA ALL – Piwo, ziarna, wino – kompendium not aplikacyjnych

    • uplc
    • hplc

    Analiza aflatoksyn w żywności dla zwierząt techniką HPLC

    NOTA HPLC Analiza aflatoksyn w żywności dla zwierząt techniką HPLC

    Jesteśmy zbudowani z tego co jemy i pijemy. Codziennie naszemu organizmowi dostarczamy około 2 kg produktów zapewniających energię do życia. Rosnąca świadomość konsumentów, dbałość o zdrowie i obowiązujące przepisy chronią rynek przed zalewem żywności taniej, o niskiej jakości, choć nierzadko smacznej. Rynek staje się coraz bogatszy w żywność o wysokiej jakości, pochodzącą od wiarygodnych producentów. Oferowane przez nas urządzenia analityczne są najczulszymi i najbardziej wiarygodnymi narzędziami wspomagającymi analityków w poprawie jakości żywności oraz kontroli jakości produktów spożywczych. Rozwiązania analityczne jakie oferujemy pozwalają także na prowadzenie prac rozwojowych nad produktami spożywczymi.
    • icp-oes
    • sc-icp-ms
    • icp-ms
    • specjacja
    • asa

    Przewodnik po systemach spektrometrii atomowej

    Przewodnik po systemach spektrometrii atomowej

    • asa

    Analiz miedzi, żelaza i manganu w winie za pomocą spektrometru AA

    Analiz miedzi, żelaza i manganu w winie za pomocą spektrometru AA

    • icp-ms

    Analiza pierwiastków w winie za pomocą ICP-MS metodą TotalQuant

    Analiza pierwiastków w winie za pomocą ICP-MS metodą TotalQuant

    • icp-oes

    Oznaczanie As i Se w wodzie pitnej metodą ICP-OES z systemem ciągłej generacji wodorków z wykorzystaniem wspólnej procedury wstępnej redukcji

    Oznaczanie As i Se w wodzie pitnej metodą ICP-OES z systemem ciągłej generacji wodorków z wykorzystaniem wspólnej procedury wstępnej redukcji

    • icp-oes

    Jednoczesna analiza pierwiastków tworzących i nie tworzących wodorki w wodzie pitnej za pomocą Avio 550 Max ICP-OES z przystawką HydraMist

    Jednoczesna analiza pierwiastków tworzących i nie tworzących wodorki w wodzie pitnej za pomocą Avio 550 Max ICP-OES z przystawką HydraMist

    • icp-oes

    Oznaczanie pierwiastków śladowych w wodzie pitnej spektrometrem ICP-OES

    Oznaczanie pierwiastków śladowych w wodzie pitnej spektrometrem ICP-OES

    • icp-oes

    Analiza wód powierzchniowych i butelkowanych za pomocą ICP-OES

    Analiza wód powierzchniowych i butelkowanych za pomocą ICP-OES

    • sc-icp-ms
    • icp-ms

    Kompendium not aplikacyjnych techniki Single Particle ICP-MS

    Kompendium not aplikacyjnych techniki Single Particle ICP-MS

    • asa

    Analiza Cu, Fe i Mn w winie techniką płomieniową AAS z systemem FAST

    Analiza Cu, Fe i Mn w winie techniką płomieniową AAS z systemem FAST

    • asa

    Analiza As, Se i Hg w wodzie za pomocą absorpcyjnej spektrometrii atomowej z techniką HG/CV

    Analiza As, Se i Hg w wodzie za pomocą absorpcyjnej spektrometrii atomowej z techniką HG/CV

    • asa

    Analiza metali śladowych i ciężkich w wodzie pitnej techniką płomieniową i w piecu grafitowym

    Analiza metali śladowych i ciężkich w wodzie pitnej techniką płomieniową i w piecu grafitowym

    • asa

    Analiza metali śladowych w wodzie techniką GFAAS

    Analiza metali śladowych w wodzie techniką GFAAS

    • asa

    Analiza głównych pierwiastków w wodzie pitnej za pomocą płomieniowej AAS i systemu FAST

    Analiza głównych pierwiastków w wodzie pitnej za pomocą płomieniowej AAS i systemu FAST

    • icp-ms

    Analiza ultraczystej wody spektrometrem ICP-MS NexION 5000

    Analiza ultraczystej wody spektrometrem ICP-MS NexION 5000

    • obrazowanie-ir
    • ftir

    Analiza mikroplastiku w wodzie butelkowanej techniką obrazowania w podczerwieni

    NOTA FTIR Obrazowanie IR Analysis_of_Microplastics_in_Bottled_Water

    • hplc
    • uplc

    Analiza jakościowa i ilościowa kwasów alfa w chmielu i piwie techniką HPLC

    NOTA HPLC Analiza jakościowa i ilościowa kwasów alfa w chmielu i piwie

    • uv-vis

    Oznaczanie cukru jako glukozy w napojach techniką UV-VIS

    NOTA UV-VIS Oznaczanie cukru jako glukozy w napojach techniką UV-VIS

    • uv-vis

    Analiza wina techniką spektroskopii UV-VIS

    NOTA UV-VIS Analiza wina techniką spektroskopii UV-VIS

    • icp-ms
    • uplc
    • specjacja
    • hplc

    Analiza specjacyjna arsenu w soku jabłkowym techniką ICP-MS

    NOTA NexSAR Specjacja As w soku jabłkowym EN

    • icp-oes

    Analiza mikroelementów w mleku techniką ICP-OES

    NOTA ICP-OES Analiza mikroelementów w mleku techniką ICP-OES

    • icp-oes

    Analiza mikroelementów w sokach owocowych techniką ICP-OES

    NOTA ICP-OES Analiza mikroelementów w sokach owocowych techniką ICP-OES

    • icp-ms

    Analiza wody pitnej spektrometrem ICP-MS NexION 1000

    NOTA ICP-MS NexION 1000 ICP-MS Drinking Water

    • icp-ms

    Wydajny system analizy wody pitnej zgodnie z US EPA 200.8 techniką ICP-MS

    NOTA ICP-MS NexION 300D U.S. EPA 200.8 Drinking WaterNexION ICP-MS+HTS

    • icp-ms

    Analiza wody pitnej zgodnie z US EPA 200.8 techniką ICP-MS

    NOTA ICP-MS NexION 300D U.S. EPA 200.8 Drinking Water

    • icp-ms
    • uplc
    • specjacja
    • hplc

    Analiza specjacyjna chromu w wodzie pitnej techniką ICP-MS

    NOTA ICP-MS HPLC Specjacja Oznaczanie chromu w wodzie pitnej techniką ICP-MS

    • icp-ms
    • uplc
    • specjacja
    • hplc

    Analiza specjacyjna chromu w soku jabłkowym techniką ICP-MS

    NOTA ICP-MS HPLC Specjacja – Analiza specjacyjna chromu w soku jabłkowym

    • uplc
    • hplc

    Oznaczanie kwasów alfa w chmielu i piwie techniką HPLC

    NOTA HPLC Oznaczanie kwasów alfa w chmielu i piwie techniką HPLC

    • uplc
    • hplc

    Jakościowa i ilościowa analiza glikozydów stwiolowych w napojach witaminizowanych techniką HPLC

    NOTA HPLC Jakościowa i ilościowa analiza glikozydów stwiolowych w napojach witaminizowanych techniką HPLC

    • uplc
    • hplc

    Analiza kwasów organicznych w sokach owocowych techniką HPLC

    NOTA HPLC Analiza kwasów organicznych w sokach owocowych techniką HPLC

    • uplc
    • hplc

    Analiza kwasów mlekowego i octowego w piwie techniką HPLC

    NOTA HPLC Analiza kwasów mlekowego i octowego w piwie techniką HPLC

    • headspace
    • gc-ms
    • gc

    Analiza aromatu kawy techniką GC-MS

    NOTA GC-MS Analiza aromatu kawy techniką GC-MS

    • uplc
    • icp-ms
    • obrazowanie-ir
    • headspace
    • hplc
    • lc-ms-ms
    • gc-ms
    • uv-vis
    • gc
    • ftir

    Kompletne rozwiązania do analizy wody pitnej - broszura interaktywna

    NOTA GC GC-MS HeadSpace ICP-MS HPLC UPLC, LC_MS-MS UV-VIS FTIR Obrazowanie IR Drinking water brochure

    • fluorescencja

    Oznaczanie chininy w toniku techniką spektroskopii fluorescencyjnej

    NOTA Fluorescencja Oznaczanie chininy w toniku techniką spektroskopii fluorescencyjnej

    • fluorescencja

    Analiza fenoli w whisky techniką spektroskopii fluorescencyjnej

    NOTA FL Analiza fenoli w whiski techniką spektroskopii fluorescencyjnej

    • asa

    Oznaczanie talu w wodzie pitnej techniką GFAAS

    NOTA ASA Oznaczanie talu w wodzie pitnej techniką GFAAS

    • asa

    Analiza soli mineralnych w wodzie pitnej techniką FAAS

    NOTA ASA Minerals in Drinking Water by Flame AA

    • asa

    Analiza zawartości metali w winie techniką FAAS

    NOTA ASA Analiza zawartości metali w winie techniką FAAS

    • asa

    Analiza pierwiastkowa piwa techniką FAAS

    NOTA ASA Analiza pierwiastkowa piwa techniką FAAS

    • asa

    Analiza mikroelementów w sokach owocowych techniką FAAS

    NOTA ASA Analiza mikroelementów w sokach owocowych techniką FAAS

    • asa

    Analiza mikroelementów w mleku techniką FAAS

    NOTA ASA Analiza mikroelementów w mleku techniką FAAS

    • sta6000-8000
    • icp-ms
    • headspace
    • dsc
    • asa
    • hplc
    • tmadma
    • specjacja
    • icp-oes
    • lc-ms-ms
    • gc-ms
    • uv-vis
    • gc
    • techniki-sprzezone
    • ftir
    • tga
    • uplc

    Testowanie żywności - kompendium not aplikacyjnych

    NOTA ALL Testowanie żywności – kompendium not aplikacyjnych

    • headspace
    • asa
    • hplc
    • tmadma
    • specjacja
    • icp-oes
    • gc-ms
    • uv-vis
    • gc
    • techniki-sprzezone
    • ftir
    • tga
    • uplc
    • icp-ms

    Napoje - kompendium not aplikacyjnych

    NOTA ALL Napoje – kompendium not aplikacyjnych

    • uplc
    • hplc

    Analiza laktozy w mleku i serach techniką HPLC

    NOTA HPLC Analiza laktozy w mleku i serach techniką HPLC

    • ftir

    Weryfikacja procesu palenia kawy techniką FT-NIR

    NOTA FTIR Weryfikacja procesu palenia kawy techniką FT-NIR

    • uplc
    • gc
    • gc-ms
    • hplc
    • asa
    • icp-ms
    • headspace
    • ftir
    • dsc

    Analiza żywności i odżywek - kompendium not aplikacyjnych

    NOTA ALL Analiza żywności i odżywek – kompendium not aplikacyjnych

    • gc
    • gc-ms
    • icp-oes
    • asa
    • icp-ms
    • headspace

    Piwo, ziarna, wino - kompendium not aplikacyjnych

    NOTA ALL – Piwo, ziarna, wino – kompendium not aplikacyjnych

    • sc-icp-ms
    • icp-ms

    Szybka analiza nanocząstek w wodzie pitnej techniką Single Particle ICP-MS

    NOTA SP-ICP-MS Szybka analiza nanocząstek w wodzie pitnej techniką SP-ICP-MS

    • icp-ms
    • sc-icp-ms

    Analiza nanocząstek CeO2+ZnO w procesie uzdatniania wody techniką Single Particle ICP-MS

    NOTA SP-ICP-MS CeO2+ZnO NPs in Drinking Water Treatments

    • gc-ms

    Wykrywanie fałszerstw alkoholi w terenie techniką GC-MS

    NOTA GC-MS Wykrywanie fałszerstw alkoholi w terenie techniką GC-MS

    • kosmetyki
    • chemikalia
    • konopie
    • medycyna-celowana
    • konopie-kryminalistyka
    • energia-alternatywna
    • rolnictwo
    • tkanki-i-plyny-ustrojowe
    • wody-scieki-osady-gleby
    • narkotyki
    • woda-i-napoje
    • dobra-konsumpcyjne
    • paliwa-i-biopaliwa
    • jakosc-i-bezpieczenstwo
    • leki-i-suplementy-diety
    • nanomaterialy-i-nanoczastki
    • badania-przedkliniczne
    • motoryzacja
    • onkologia
    • odpady-i-recycling
    • badanie-skladu
    • icp-ms
    • icp-oes
    • chemikalia
    • konopie
    • medycyna-celowana
    • konopie-kryminalistyka
    • energia-alternatywna
    • tkanki-i-plyny-ustrojowe
    • wody-scieki-osady-gleby
    • narkotyki
    • woda-i-napoje
    • dobra-konsumpcyjne
    • paliwa-i-biopaliwa
    • leki-i-suplementy-diety
    • nanomaterialy-i-nanoczastki
    • badania-przedkliniczne
    • motoryzacja
    • onkologia
    • odpady-i-recycling
    • badanie-skladu
    • kosmetyki
    • icp-ms
    • onkologia
    • biologia-komorki
    • kosmetyki
    • chemikalia
    • medycyna-celowana
    • tkanki-i-plyny-ustrojowe
    • wody-scieki-osady-gleby
    • woda-i-napoje
    • dobra-konsumpcyjne
    • leki-i-suplementy-diety
    • nanomaterialy-i-nanoczastki
    • badania-przedkliniczne
    • sc-icp-ms
    • jakosc-i-bezpieczenstwo
    • wody-scieki-osady-gleby
    • odpady-i-recycling
    • paliwa-i-biopaliwa
    • radiometria
    • mikroplastik
    • jakosc-i-bezpieczenstwo
    • dobra-konsumpcyjne
    • mikroslady
    • polimery
    • kosmetyki
    • wody-scieki-osady-gleby
    • motoryzacja
    • leki-i-suplementy-diety
    • obrazowanie-ir
    • motoryzacja
    • leki-i-suplementy-diety
    • mikroplastik
    • jakosc-i-bezpieczenstwo
    • dobra-konsumpcyjne
    • mikroslady
    • polimery
    • opakowania
    • kosmetyki
    • wody-scieki-osady-gleby
    • obrazowanie-ir
    • polimery
    • odpady-i-recycling
    • opakowania
    • motoryzacja
    • energia-alternatywna
    • dobra-konsumpcyjne
    • dsc
    • nanomaterialy-i-nanoczastki
    • polimery
    • odpady-i-recycling
    • opakowania
    • motoryzacja
    • energia-alternatywna
    • dobra-konsumpcyjne
    • dsc
    • odpady-i-recycling
    • szklo-optyka
    • mikroslady
    • paliwa-i-biopaliwa
    • opakowania
    • narkotyki
    • oleje-i-smary
    • kosmetyki
    • motoryzacja
    • chemikalia
    • energia-alternatywna
    • leki-i-suplementy-diety
    • wody-scieki-osady-gleby
    • powietrze
    • dobra-konsumpcyjne
    • mikroplastik
    • falszerstwa
    • konopie
    • powietrze-zdrowie
    • konopie-kryminalistyka
    • polimery
    • ftir
    • konopie-kryminalistyka
    • polimery
    • odpady-i-recycling
    • szklo-optyka
    • mikroslady
    • paliwa-i-biopaliwa
    • opakowania
    • narkotyki
    • oleje-i-smary
    • kosmetyki
    • motoryzacja
    • chemikalia
    • energia-alternatywna
    • leki-i-suplementy-diety
    • powietrze
    • dobra-konsumpcyjne
    • mikroplastik
    • falszerstwa
    • konopie
    • powietrze-zdrowie
    • ftir
    • energia-alternatywna
    • konopie
    • powietrze-zdrowie
    • dobra-konsumpcyjne
    • szklo-optyka
    • mikroslady
    • polimery
    • paliwa-i-biopaliwa
    • odpady-i-recycling
    • narkotyki
    • oleje-i-smary
    • kosmetyki
    • badanie-skladu
    • chemikalia
    • rolnictwo
    • motoryzacja
    • leki-i-suplementy-diety
    • powietrze
    • mikroplastik
    • jakosc-i-bezpieczenstwo
    • ftir
    • nanomaterialy-i-nanoczastki
    • chemikalia
    • biochemia
    • wody-scieki-osady-gleby
    • dobra-konsumpcyjne
    • woda-i-napoje
    • uv-vis
    • tkanki-i-plyny-ustrojowe
    • badania-przedkliniczne
    • kosmetyki
    • chemikalia
    • biochemia
    • medycyna-celowana
    • leki-i-suplementy-diety
    • wody-scieki-osady-gleby
    • dobra-konsumpcyjne
    • woda-i-napoje
    • uv-vis
    • chemikalia
    • tkanki-i-plyny-ustrojowe
    • woda-i-napoje
    • wody-scieki-osady-gleby
    • biochemia
    • medycyna-celowana
    • badania-przedkliniczne-biotechnologia
    • leki-i-suplementy-diety
    • kosmetyki
    • dobra-konsumpcyjne
    • uv-vis
    • narkotyki
    • wody-scieki-osady-gleby
    • dobra-konsumpcyjne
    • motoryzacja
    • leki-i-suplementy-diety
    • woda-i-napoje
    • badanie-skladu
    • konopie
    • konopie-kryminalistyka
    • uplc
    • narkotyki
    • wody-scieki-osady-gleby
    • dobra-konsumpcyjne
    • motoryzacja
    • leki-i-suplementy-diety
    • woda-i-napoje
    • badanie-skladu
    • konopie
    • konopie-kryminalistyka
    • hplc
    • onkologia
    • wody-scieki-osady-gleby
    • dobra-konsumpcyjne
    • leki-i-suplementy-diety
    • woda-i-napoje
    • badanie-skladu
    • rolnictwo
    • konopie
    • jakosc-i-bezpieczenstwo
    • lc-ms-ms
    • leki-i-suplementy-diety
    • badanie-skladu
    • oleje-i-smary
    • konopie
    • powietrze
    • konopie-kryminalistyka
    • powietrze-zdrowie
    • polimery
    • toksykologia
    • tkanki-i-plyny-ustrojowe
    • opakowania
    • narkotyki
    • wody-scieki-osady-gleby
    • paliwa-i-biopaliwa
    • woda-i-napoje
    • dobra-konsumpcyjne
    • motoryzacja
    • gc
    • woda-i-napoje
    • dobra-konsumpcyjne
    • motoryzacja
    • leki-i-suplementy-diety
    • badanie-skladu
    • oleje-i-smary
    • konopie
    • powietrze
    • konopie-kryminalistyka
    • powietrze-zdrowie
    • polimery
    • toksykologia
    • tkanki-i-plyny-ustrojowe
    • opakowania
    • narkotyki
    • wody-scieki-osady-gleby
    • paliwa-i-biopaliwa
    • gc
    • opakowania
    • narkotyki
    • wody-scieki-osady-gleby
    • paliwa-i-biopaliwa
    • woda-i-napoje
    • dobra-konsumpcyjne
    • motoryzacja
    • badanie-skladu
    • konopie
    • powietrze
    • konopie-kryminalistyka
    • falszerstwa
    • powietrze-zdrowie
    • polimery
    • toksykologia
    • tkanki-i-plyny-ustrojowe
    • gc-ms
    • opakowania
    • wody-scieki-osady-gleby
    • leki-i-suplementy-diety
    • woda-i-napoje
    • polimery
    • headspace
    • energia-alternatywna
    • wody-scieki-osady-gleby
    • woda-i-napoje
    • dobra-konsumpcyjne
    • paliwa-i-biopaliwa
    • leki-i-suplementy-diety
    • motoryzacja
    • odpady-i-recycling
    • oleje-i-smary
    • icp-oes
    • oleje-i-smary
    • energia-alternatywna
    • wody-scieki-osady-gleby
    • woda-i-napoje
    • dobra-konsumpcyjne
    • paliwa-i-biopaliwa
    • leki-i-suplementy-diety
    • motoryzacja
    • odpady-i-recycling
    • icp-oes
    • energia-alternatywna
    • motoryzacja
    • wody-scieki-osady-gleby
    • odpady-i-recycling
    • oleje-i-smary
    • leki-i-suplementy-diety
    • paliwa-i-biopaliwa
    • dobra-konsumpcyjne
    • woda-i-napoje
    • icp-oes
    • energia-alternatywna
    • wody-scieki-osady-gleby
    • tkanki-i-plyny-ustrojowe
    • dobra-konsumpcyjne
    • paliwa-i-biopaliwa
    • badanie-skladu
    • asa
    • energia-alternatywna
    • wody-scieki-osady-gleby
    • woda-i-napoje
    • tkanki-i-plyny-ustrojowe
    • dobra-konsumpcyjne
    • paliwa-i-biopaliwa
    • toksykologia
    • badanie-skladu
    • asa
    • rolnictwo
    • paliwa-i-biopaliwa
    • chemikalia
    • wody-scieki-osady-gleby
    • chns-o

    Zobacz też:

    Chromatografia cieczowa - QSight

    Spektroskopia molekularna - Frontier

    Akademia - szkolenia otwarte

    Pro-Environment Logo białe

    Kontakt

    Pro-Environment Polska Sp. z o.o.

    ul. Żwirki i Wigury 101,

    02-089 Warszawa (CNBCh)
    —› Dojazd

     

    +48 22 310 88 00

    Fax: 22 310 88 01

    biuro@pepolska.pl

    • Ogłoszenia/Przetargi
    • Polityka prywatności
    • Rodo
    • Press Kit
    • Kariera

    projekt i realizacja: KOKOSDESIGN